Studenții au șansa de a evalua calitatea educației

  0
  182

   

  525259_513552332014896_500385602_n

  Uniunea Studenţilor din România (USR)  împreună cu Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) organizează “Trainingul național pentru studenții evaluatori”. Trainingul se va desfăşura în Bucureşti în perioada 11 – 14 iulie 2013  cu sprijinul Academiei de Studii Economice.
  Scopul acestui training este instruirea unui număr de 30 de studenți în vederea participării la evaluările instituționale în universitățile din țară. USR susține sporirea rolului studenţilor în cadrul procesului de evaluare şi de asigurare a calităţii educaţiei, ceea ce reprezintă și unul dintre obiectivele strategice ale ARACIS.
  Studenții se pot înscrie la training trimițând un e-mail la calitate@uniunea.ro până la data 08 iulie 2013 cu următoarele date:
  Date de contact (nume, universitate, facultate, telefon, email);
  CV-ul în format Europass;
  Scrisoare de intenţie.
  Sunt eligibili toți studenții care doresc să se alăture, însă sunt încurajaţi să aplice studenţii reprezentanţi sau care sunt implicaţi în activităţile de reprezentare. Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul www.calitate.uniunea.ro
  Uniunea Studenților din România reprezintă, promovează și apără drepturile studenților în raport cu actorii relevanți la nivel național, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Tineretului și Sportului, Parlamentul, Guvernul, Președinția României. USR înglobează 84 de organizații în 17 centre universitare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.