Student Sport

0
334

Student Sport România este un proiect realizat de  Adrian Socaciu, student entuziast, cu idealuri înalte, şi Călin Ilie, activ om de afaceri, ce își propune să dezvolte o mișcare studențească în masa cu scopul de a atrage tinerii spre practicarea unui sport, aducând în prim plan diversele avantaje ale acestuia asupra sănătății, atât mentale, cât și fizice, educației și a spiritului de competiție.

Având la bază valori precum: rezultate, respect, colaborare, creativitate sau profesionalism, Student Club dorește realizarea unui studiu ce va evidenția situația actuală a sportului în universități și modurile reale de îmbunătățire a calității acestuia. Cei doi  își doresc o societate în care pasiunea, încrederea și sprijinul să fie cheia spre succes, deoarece acestea sunt și calitățile după care se ghidează ei și care au dat naștere pe data de 14 decembrie 2011 acestui proiect.

Fiind conștienți de nivelul scăzut de promovare a sportului în mediile universitare și nu numai, cei doi doresc  să lărgească aceste orizonturi prin organizarea de evenimente dedicate iubitorilor de sport și atragerea tinerilor spre mișcare și competiție, atât la nivel național, cât și internațional.

Primul eveniment organizat de Student Sport a avut ca punct de plecare  pasiunea românilor pentru fotbal, motiv pentru care evenimentul a avut un real success. Campionatul Universitar de Fotbal Universitas, oraganizat în 2011 s-a bucurat de sprijinul Rectorului Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti, Viorel Cojocaru și  cel al domnul Jean Vlădoiu , membru al Federaţiei Române de Fotbal. Următorul eveniment a fost, de data aceasta, Campionatul Naţional Interuniversitar de Baschet – Student Cup 2012, organizat cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Federaţiei Române de Baschet și International Basketball Federation.
Având la active numeroase competiții organizate, Student Club se bucură de un renume la nivel national și dorește ca acestea să ia amploare pe viitor.

În prezent Student Club desfășoară un studiu privind nevoia de sport în universități și vă invită să luați parte la acesta prin completarea  unui chestionar ce dureaza 5 minute și vă  poate aduce unul din cele 61 de premii: bilete la meciuri de tenis, fotbal sau un weekend BB pentru două persoane la orice hotel Ibis din țară. Studiul este realizat în parteneriat cu federațiile studențești :  ANOSR, LSRS, UNSR, USR și ESN.

Click aici pentru studiu.

 

Alexandra Mihai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.