Ești student, vrei să faci mișcare și nu ai unde? Dacă da, strângeți prietenii și hai la să practici sport gratis pentru studenți la Compelxul Studențesc TEI.

Complexul Cultural Sportiv Studențesc TEI lansează campania „STUDENT, FII ACTIV!” prin care oferă sport gratis pentru studenți, anunță Ionuț Aron, directorul adjunct al Complexului Cultural Sportiv Studențesc TEI.

Campania „STUDENT, FII ACTIV!”, dorește sa aducă în prim plan beneficiile activității fizice de-a lungul vieții, inclusiv a activității și a exercițiilor sportive regulate, oferind șansa de a practica sport gratis pentru studenți.

Complexul Cultural Sportiv Studențesc TEI intensifică eforturile de promovare a activității fizice în randul studentilor și al tinerilor. Având în vedere nivelurile inacceptabil de ridicate a inactivității fizice o astfel de campanie este absolut necesară.

Sportul și sănătatea în special, pot contribui la promovarea activității fizice și pot oferi tinerilor noi posibilități de a deveni activi din punct de vedere fizic. Tocmai de aceea oportunitatea de a practica sport gratis pentru studenți nu trebuie ratată.

Sport GRATIS pentru studenți: Ce sporturi veți putea practica?

Pentru ca acest potențial să fie exploatat pe deplin și, prin urmare, ca nivelurile activității fizice să crească, Complexul Cultural Sportiv Studențesc TEI, împreuna cu SPORT F.I.T, vor pune la dispoziția studenților cu titlu gratuit terenuri de fotbal, baschet, volei și de tenis.

Terenurile de fotbal si cele de tenis sunt disponibile doar sâmbăta și duminica în intervalul orar 14:00 -18:00.

Pentru programări și disponibilitate vă rugam să sunați la numarul de telefon 021 242.88.52.

Campania se desfășoară până la data de 01.10.2017

Parteneri: Forumul Tinerilor din RomâniaUniunea Studenților din România (USR)Liga Studentilor si Absolventilor din UNEFS Asociatia Tinerilor Bucuresteni IQool

#studentfiiactiv #miscare #sanatate #fotbal #tenis #volei #baschet #gratis#distractie #usr #ftr #lsaunefs #ccsstei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here