Sâmbătă, 5 Martie 2016, începând cu ora 23:00, avem deosebita plăcere să vă invităm la cea mai așteptată petrecere a anului – „Strip In The City” #7 – The Dark Knights.

De Ziua Femeii, dorința face victime. Ajuns deja la a VII-a editie, „Strip In The City” este un show-surpriză care a devenit o tradiție pentru celebrarea Zilei Femeii. Spectacolul de dans profesionist se adresează femeilor independente, cosmopolite, emancipate, care își rezervă întotdeauna dreptul de a se distra într-o atmosferă incendiară alături de prietenele lor.

The Dark Knights este una dintre cele mai experimentate trupe de dansatori profesioniști din Europa. Formată din personalitați diferite care se completează perfect – dansator, coregraf, antrenor de fitness, trupa îmbină show-ul propriu-zis cu frumusețea și exotismul mai multor culturi: America, Africa si Anglia.


INTRAREA LIBERA!

Eveniment realizat în colaborare cu: Sensation Events.

Parteneri media: Radio ZU, Urban.ro, InOras.ro, VipStyle.ro, StyleAndTheCity.ro, VinSiEu.ro, SapteSeri.ro, CASINO LIFE & BUSINESS MAGAZINE, ETIQUETTE MAGAZINE, IQool.ro

RSVP: 0722.323.324 / 0720.200.002
www.bellagioclub.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here