duminică, ianuarie 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipStricăm o generație - Show-ul de Stand Up Comedy ce nu...

Stricăm o generație – Show-ul de Stand Up Comedy ce nu trebuie să-l ratezi

Stricăm o generație este numele noului spectacol pe care-l pregătesc trei dintre cei mai apreciați artiști de Stand Up Comedy ai momentului în România.

Cătălin Bordea, Cosmin Nedelcu (aka Micutzu) și Dan Badea vor fi pe capul de afiș al evenimentului ce se va desfășura în  București, Cluj și Craiova.

Cand va avea loc

În București cererea a fost atât de mare pentru evenimentul numit Stricăm o generație, încât se va desfășura în trei zile consecutive. Astfel, îi veți putea vedea pe Badea, Bordea și Micutzu pe 1, 2 și 3 octombrie la Sala Palatului, de la ora 20.
Pentru data de 1 aveți bilete aici, pentru 2 aveți bilete aici, pentru 3 aveți bilete aici

În Craiova, cele trei ore de râs continu pregătite de artiști vor avea loc la Sala Polivalentă, pe 7 octombrie de la ora 20. Bilete pot fi achiziționate de aici.

În Cluj-Napoca îi veți putea vedea pe Badea, Bordea și Micutzu în timp ce strică o generație pe 11 octombrie la Sala Polivalenta de la ora 20. Biletele le puteți achiziționa de aici.

Cine sunt cei 3 artiști

Cătălin Bordea este un moldovean originar din Botoșani, comuna Todireni. Acesta a absolvit Liceul de Arte din Botoșani, iar apoi UNATC în București. Este căsătorit cu Livia Bordea, de care amintește deseori în repertoriul său, alături de glumele despre căsătorie, bunica sa Aspazia sau despre moldoveni.

Dan Badea este născut la București în  1976, unde a absolvit liceul Ion Creangă, iar apoi UNATC, avându-l ca prof. pe binecunoscutul Dem Rădulescu. Până să se dedice total Stand-upului, a fost DJ sau textier. A fost primul comediant român care a apărut la Comedy Store din Hollywood, cu un repertoriu în limba engleză. Glumele sale preferate sunt despre vârsta lui, viața cotidiană sau tradițiile românilor.

Cosmin Nedelcu (Micutzu) este originar din Focșani, unde a absolvit Liceul de Artă  „Gh. Tattarescu”, iar apoi UNATC din București. Pe lângă Stand-Up Comedy, acesta cochetează cu muzica, dar și cu filmul. Micutzu a apărut în WebSiteStory, regizat de Dan Chișu, dar și în  filmul Private Party.

Astfel, vă așteptăm  în București, Cluj și Craiova la spectacolul Stricăm o generație, alături de Bordea, Badea și Micutzu, pentru 3 ore în care veți râde continuu.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular