Street Heroes Lucky 13

  0
  157

  a6b4787d40c73899bfd16fa5678b5999_view

  Pe 30 august la Arenele Romane sunteți invitați să savurați pe rând din deliciile super cocktail-ului urban pe care echipa Street Heroes vi l-a pregătit: muzică, sporturi extreme, breakdance, graffiti, lifestyle și street wear mixat 24 de ore fără oprire.

  La fiecare ediție, STREET HEROES a încercat să se reinventeze, să evolueze și să surprindă. Au construit rampe, pereți de graffiti, au decorat bowl-ul din parcul Tineretului, au construit un skatepark indoor la Turbohalle, au mers în delegație la Cluj la festivalul Electric Castle unde au construit un spot urban de 300 m2 cu skatepark și pereți de graffiti.

  Ediția a 8-a Street Heroes își montează reflectoarele într-un spațiu nou, gândit pentru un super show: pe 30 august ne dăm în spectacol la Arenele Romane în fața miilor de rebeli urbani care sunt așteptați la eveniment. Festivalul s-a mutat din parcul Tineretului și a acceptat provocarea acestei noi locații pentru că setup-ului de sport extrem i se potrivește o arenă cu tribune pline de spectatori pregătiți să-și aclame riderii-eroi preferați de bike, skate sau role. Cei mai buni sportivi din România și invitații internaționali vor arunca în aer cele mai spectaculoase trick-uri ale lor in skateparkul Street Heroes special construit în mijlocul Arenelor Romane. Pentru cei mai extremi dintre ei sunt puse la bataie premii în valoare de 3000 EUR cash.

  Mai multe informaţii aici.