Street Food Festival – 4 zile de diversitate culinară și muzică bună la Cluj

0
290
Street Food Festival

Street Food Festival a celebrat la Cluj, timp de 4 zile,  mâncarea şi muzica bună. Clujenii au avut ocazia să se delecteze cu tot felul de mâncăruri, aduse parcă din întreaga lume, într-un singur loc. Acestea au ademenit prin mirosurile sale sute de persoane pe Aleea Stadionului, locația în care s-a desfăşurat festivalul.

Atmosfera din cadrul festivalului

Street Food Festival a creat o atmosferă specială şi prin design-ul pe care l-a avut. Acesta îi făcea pe festivalieri să se simtă ca şi cum s-ar afla într-o călătorie prin America, Asia, Mexic sau Italia. Au fost amenajate zone specifice intitulate American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food.

 Street Food Festival

Street Food Festival
Sursă foto – Cluju.ro

Pe lângă cele menționate, în cadrul festivalului au fost amenajate diverse zone cu băncuțe sau bean bag-uri. Acolo participantii puteau să se aşeze şi să se bucure de vibe-ul din cadrul festivalului. Totuşi, cea mai mare atracție a festivalului, a fost faimosul Caddilac amplasat în inima festivalului. Maşina i-a impresionat atât pe cei mai tineri, cât şi pe cei mai vârstinici. Care mai de care se opreau pentru a o admira sau pentru a se fotografia în fata acesteia.

Street Food Festival

Mâncarea şi zonele amenajate de la Street Food Festival nu au fost singurele lucruri care au creat o atmosferă plăcută. Trupele care au fost aduse au contribuit şi ele. Muzica a răsunat pe întreaga alee, încântându-i pe oamenii uimiți de diversitatea culturală şi culinară adusă prin intermediul festivalului. Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks şi Byron au fost câțiva dintre invitații care au creat vibe-ul unui festival reuşit la Cluj.

Păreri despre Street Food Festival

Street Food Festival a adus o mare plăcere clujenilor şi mai ales studenților veniți aici la facultate. Clujul a demonstrat din nou că este un oraş plin de viată şi evenimente impresionante. Cei mai mulți au afirmat că atmosfera din cadrul acestui festival a fost una plăcută şi că aşteaptă şi următoarea ediție.

„Streed Food Festival, din punctul meu de vedere, a fost destul de intrigant. Mi-a plăcut faptul că au fost diferite trupe ce au prestat în cadrul acestui festival. A fost o atmosferă plăcuta şi nu mă aşteptam să fie prezenți atât de mulți oameni. Sper să pot merge şi data viitoare”, a afirmat Gălățanu Valentin, student la Jurnalism în Cluj.

„Atmosferă super, muzică super, mâncare bună, luminițe… Egal o modalitate foarte faină de a-ți petrece serile de weekend. Cu siguranță e unul din festivalurile mele preferate și cu siguranță că o să tot merg, spune Luca Lorena, studentă la master, Facultatea de Istorie.

De altfel, diversitatea culinară adusă în cadrul festivalului a fost şi ea mult apreciată.

„La Street Food Festival m-am simțit minunat. Atmosfera a fost liniştită, concertele ajuntând foarte mult. Oamenii au fost faini şi mâncarea foarte bună. Am avut ocazia să mănânc din fiecare colț al planetei fără să ies din Cluj.” – Hauler Patricia, studentă la Ştiinte Politice.

„Street Food Festival, la fel ca toate celelalte evenimente organizate în Cluj, mi s-a părut adorabil. Orașul excelează la acest capitol. Cel puțin de când sunt studentă aici, am rămas impresionată, iar Street Food nu s-a lăsat mai prejos. A avut tot ceea ce-i trebuie unui festival adevărat: momente artistice, o zonă spațioasă de organizare, mâncare diversă, din toate colțurile lumii, vibe, oameni frumoși.” – Goșu Georgiana, studentă la Facultatea de Drept.

„A fost un motiv fain de a ieşi din casa. Am simțit că există viață în Cluj și că pe toți ne unește ceva. Atât pasiunea pentru mâncare, cât și iubirea față de muzica bună a trupelor românești, mai mult sau mai puțin cunoscute.” – Gergely Oana, studentă la Facultatea de Studii Europene.

Street Food FestivalStreet Food FestivalStreet Food FestivalStreet Food Festival

Sursă foto: Pagina de facebook – Street Food Festival