„STOP CADRU” Atelier Incubator 107

0
50

Ce ?

    „Viaţa este o joacă. O joc. Dacă respiraţia îmi dă viaţă, atunci inspir cu toată fiinţa mea. Dacă iubirea îmi aduce lumină, atunci mă înec în ea. Dacă râsul îmi aduce stele, atunci râd cu toată lumea. Dacă lacrimile mă purifică, atunci plâng în fiecare zi. Dacă durerea îmi aduce noi dezvăluiri şi cunoaştere, atunci o simt.
Sunt vântul – liberă, uşoară, trecând prin vieţile oamenilor, lăsând o mângâiere. Sunt apa, trecând prin oameni, cunoscând fiecare celulă a corpurilor lor ca şi cum ar fi ale mele. Sunt focul, aprinzând pasiuni şi iubiri care aduc creaţie şi o nouă viaţă. Sunt pământul, dându-le stabilitate, ceva de care să se sprijine când se simt pierduţi. Sunt iubirea pe care o împart şi o simt. Eu sunt în ei, astfel încât să fiu înconjurată de emoţii, căldură şi mângâieri, râsete şi lacrimi.
EU SUNT TOTUL.
EU SUNT.”

Textul de mai sus îmi aparține. Acum câțiva ani, am fost provocată să îmi pun întrebarea „cine sunt?” în fiecare zi. Mă caut de mulți ani, nu m-am regăsit încă în totalitate. De ce? Pentru că mereu descopăr părți din mine de care nu știam că sunt acolo. Cum se întâmplă asta? Prin toți oamenii pe care îi cunosc, prieteni mai vechi sau mai noi sau oameni pe care îi întâlnesc pentru prima oară, oameni pe care poate nu îi voi mai vedea niciodată.  Fiecare îmi oferă câte ceva care să îmi servească drumului… către mine.

Grafologia ne poate spune multe despre o persoană, de la gusturile în muzică, la culorile preferate. Fizionomia, gesturile, tonalitatea vocii, irisul, modul în care mergem și nu numai, toate contribuie la realizarea unui portret, de multe ori ajutând chiar persoana în cauză să descopere lucruri de care nu era conștientă, să detecteze anumite blocaje, frici, obstacole care stau în care evoluției ei. Acestea sunt unele dintre instrumentele care contribuie la procesul numit „profiling”.

Vom descoperi bazele acestor noțiuni în cadrul atelierului STOP CADRU.

Vă propun un atelier în care să ne căutăm pe noi, în liniște sau printre cărările create de cuvinte. Ne vom uita unii la alții și vom respira. Vom porni de la primul cuvânt pe care simțim să îl rostim. Vom acționa conform primei emoții care va trece prin noi. Vom spune povești sau nu vom spune nimic. Ne vom oglindi unii într-alții și vom fi. Vom sta pe loc sau ne vom mișca. Ne vom aminti de trecut sau vom visa la viitor, până când vom prinde doar momentul prezent. Timpul este relativ. Timpul, de fapt, nu există.

STOP CADRU – EU SUNT.

Costul atelierului este de 40 lei.

Daca vrei să te înscrii la ateliere, trimite un mesaj la carolinezgortea.art@gmail.com sau înscrie-te direct mai jos.

Cu cine?

Caroline Andreea Zgorțea, la bază economist, am terminat management, ceea ce m-a ajutat mult să am o structură, să mă organizez mai bine. 6 ani am lucrat în multinaționale, însă nu mi-am găsit locul, așa că am plecat – în căutarea mea și a drumului meu. Am urmat și cursuri pentru a deveni consilier, din dorința de a îmi dezvolta abilitățile de comunicare, de a mă cunoaște mai bine, de a evolua și a comunica mai bine cu mine, dar și cu cei din jur.

Căutarea spiritualității sau dezvoltarea mea personală a început cu artele marțiale în clasa a III-a, continuând în liceu cu Qi Gong și diverse alte tehnici și practici, gen Hatha și Yin Yoga, până am dat de Tai Chi la Adrian Cranta și am ajuns la Nei Kung. Am fost la diverși profesori și Maeștri și de la toți am învățat câte ceva, de la Maestrul Lin Kai Ting când eram în liceu, la o inițiere ținută de Dalai Lama și în final, am ajuns la Maestrul din Thailanda la care am și rămas, însă de la toți am primit multe și am descoperit părți esențiale din mine.

Când?

Luni@incubator107 , 09 Mai de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici; înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.