joi, mai 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipȘtii ce e SUCCES-ul? Dar cum îl poți obține?

Știi ce e SUCCES-ul? Dar cum îl poți obține?

Astăzi vorbim despre SUCCES! (SUCCES = Susținerea tinerilor Universitari prin Consilierea pentru o Carieră și o Evoluție profesională de Succes!)

 

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a participa la acest proiect de practică?

o Să fii student la o facultate din București

o Să fii motivat permanent să cunoști mai multe despre realitățile pieței muncii

o Să fii interesat să treci printr-un proces complet de orientare în carieră, alături de traineri

experți

o Să îți dorești participarea în cadrul unui stagiu de practică, în completarea studiilor tale

o Să își dorești ca în urma stagiului de practică să te angajezi în cadrul unei companii

partenere proiectului

 

Iată care sunt beneficiile participării în cadrul proiectului POSDRU SUCCES:

Abilitățile de soft skills cuprind o serie de valori, aptitudini și caracteristici pe care un candidat pe piața muncii trebuie să le dețină și să le dezvolte continuu pentru o evoluție ascendentă în carieră. Cele mai importante sunt: lucrul în echipă, gândirea analitică,

creativitatea, abilitățile de comunicare și persuasiunea. Îți poți dezvolta integral toate aceste abilități și nu numai prin sesiunile de workshopuri oferite gratuit pentru studenții din București prin proiectul SUCCES. Un alt beneficiu important pe care îl poți obține prin participarea în

cadrul grupului țintă este oferit de trainingul care te poate învăța cum să îți construiești un CV cât mai persuasiv, atât din punct de vedere vizual, cât și informațional.

În plus, în cadrul proiectului vei putea completa un test vocațional și vei avea parte de o sesiune de consiliere 1 la 1 cu un psiholog ce îți va oferi un feedback profesionist cu privire la vocațiile și înclinația ta profesională.

Până în acest moment s-au înscris în proiect și au beneficiat de consiliere profesională peste 150 de studenți de la universitățile din București, aceștia urmând să efectueze stagiul de practică în companiile partenere ale proiectului și cei mai buni dintre ei să se angajeze.

 

Te-am convins? Te poți înscrie în grupul țintă la linkul: www.bit.ly/grupSUCCES.

Uniunea Studentilor din Romania

www.facebook.com/usr.ro

http://uniunea.ro/

 

Proiectul „SUCCES: Sustinerea tinerilor Universitari prin Consilierea pentru o Cariera si o Evolutie profesionala de Succes” este initiat de S.C. Dynamic Human Resources Grup SRL si dezvoltat in parteneriat cu Uniunea Studentilor din Romania, Uniunea Studentilor Academiei de

Studii Economice din Bucuresti si European Foundation for Engaged Youth. Proiectul este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!” Axa prioritara nr. 2 „Corelarea invatarii

pe tot parcursul vietii cu piata muncii” Domeniul major de interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”, Contract POSDRU/161/2.1/G/141333. Cod SMIS 53256.

Ionut Mirea
Ionut Mireahttp://www.iqool.ro
Imi doresc sa contribui la dezvoltarea tinerilor si la ridicarea nivelului de cultura informand liber si neconditionat, impreuna cu generatiile nascute in capitalism ,dar mai ales sa incercam sa salvam presa, sa fie adevarata voce a oamenilor!
RELATED ARTICLES

Most Popular