Steve Marker interviu

Pe 29 iunie Garbage revine la Arenele Romane din București. Cu această ocazie, Alin Dincă de la Rock FM a stat de vorbă cu Steve Marker, chitaristul trupei.

În cadrul interviului, Steve a vorbit despre revenirea în România, drumul parcurs de la înființare până în prezent dar și a oferit și câteva detalii despre un nou material care ar putea fi lansat la începutul anului următor.

„Lucrăm la un disc nou. Avem multe idei. Însă nu o să fie lansat în 2019. Cred că mai sigur la începutul lui 2020. Avem niște piese incredibile. Suntem foarte încântați și nerăbdători să le ascultați și voi. Mai este puțîn. O să ne adunăm la studio și vom începe să facem treaba.”

Interviul complet poate fi citit aici: https://www.rockfm.ro/muzică/10970/Steve-Marker-GARBAGE-a-oferit-un-interviu-în-exclusivitate-pentru-ROCK-FM

Garbage au peste 25 de ani de activitate, timp în care au experimentat cu genuri dvierse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge. Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componentă formației este neschimbată.

Cu cele 6 albume de studio lansate au atins vânzări de peste 17 milioane și au primit până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizări la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul lor turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995 și a durat mai mult de 1 an de zile timp în care au susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia, În toată această perioada au cântat alături de formații precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin’ Criminals sau Placebo.

În cei 26 de ani de activitate Garbage a susținut concerte în America de Nord și America Latină, în Europa și Africa, în Australia și în Asia, petrecând peste 5 ani în turnee.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani de scenă Garbage a ajuns actul artistic care la rândul sau inspiră alte formații.

Biletele au următoarele prețuri:

– Presale: 110 lei Cât C, 150 lei Cât B, 205 lei Cât A + taxe 5 lei

– La acces: 130 lei Cât C, 170 lei Cât B, 220 lei Cât A

Cât A – cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățară textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte

Cât B – fără loc, în față scenei. Include brățară textilă cu artistul

Cât C – cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arena

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorită configurației speciale a evenimentului, se pun în vânzare doar 3500 de bilete. Numărul de bilete din Cât A și Cât B e limitat la 500 de bucăți din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman, Libmag, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM!