miercuri, noiembrie 29, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăStelele Rock-ului Românesc II la Arenele Romane

Stelele Rock-ului Românesc II la Arenele Romane

16 aprilie 2016 este seara în care se va rescrie istoria rock-ului românesc, deoarece Trooper, alături de Cristian Hrubaru, prezintă pentru a două oară Stelele Rock-ului Românesc, alături de cele mai titrate trupe şi mai „grele” trupe din România.

După cum bine ştiţi, prima ediţia a acestui eveniment a fost de mare succes, urcând pe scenă legendele rock-ului românesc: Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu, Paul Ciuci, Lelut Vasilescu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihăescu şi mulţi alţi artişti importanţi ai acestui gen muzical.

În ediţia de anul acesta, pe scena marilor artişti vor apărea, alături de Trooper, următorii: Altar, Bucovina, Luna Amară, Truda, Negura Buget și invitatul special, legendarul Nicu Covaci, liderul trupei Pheonix.

Trooper este cea mai populară şi îndrăgită formaţie rock din România, având 7 albume de studio, 5 EP-uri şi un album live la activ. Ei ne asigură că seara de 16 aprilie 2016 va fi una de neuitat.

trooper_logo

Altar, formaţia din Cluj-Napoca, este trupa care a influențat multe generaţii de rock-eri.

altar_mantra

Negura Bunget, trupa din Timişoara, al cărei sunet este inconfundabil, este cea mai cunoscută trupa românească de rock la nivel internaţional. De asemenea, mai este cunoscută şi pentru show-urile incendiare.

x-negura-logo

Bucovina, formaţia din Iaşi, este recunoscută pentru modul aparte de a cânta şi de a spune poveşti folclorice pe un ritm bine cunoscut de împătimiţii acestui gen de rock (viking metal, folk metal).

37241_logo

Luna Amară, trupa din Cluj-Napoca, este cea mai bună trupa de rock alternativ din România, fiind prezentă la toate evenimentele de amploare şi, în acelaşi timp, iubită de public.

luna-amara

Truda, formaţia din Cluj-Napoca, este renumită pentru stilul şi show-urile „explozive”, dar şi pentru exprimarea sa unică.

logo

Sursa foto: www.google.com

 

RELATED ARTICLES

Most Popular