Starul Mike Tyson vine în Club MAXX România pentru a lansa cel mai sexy energizant – Black Energy!

0
590

Joi, 6 octombrie, începând cu ora 23:00, va avea loc cel mai mare eveniment al anului, Grand Reopening Club MAXX și vizita excepțională a starului Mike Tyson pentru a lansa cel mai sexy energizant – Black Energy.

Evenimentul se anunță a fi unul exclusivist, ce reunește cele mai influente persoane din peisajul monden al capitalei.

Lansat în 2011 în Polonia, Black Energy a devenit la scurt timp numărul 1 pe piața poloneză, poziționându-se ca un brand premium care își propune să cucerească lumea, fiind prezent deja în peste 50 de țări. Printre valorile  promovate de Black Energy se numără tăria de caracter, ambiția de a lupta în viața adevarată și succesul, valori pe care le regăsim în totalitate în evoluția superstarului american Mike Tyson care va veni joi, 6 octombrie, în club Maxx pentru a lansa Black Energy.

Mike Tyson este o legendă a boxului mondial și unul dintre cei mai mediatizați sportivi din întreaga lume. Având titulatura de cel mai tânăr campion mondial al greilor, boxerul este prezent în arena sportivă și mass-media de peste 25 de ani. Mike a înregistrat primul său mare succes în sportul profesionist în 1986, când a devenit cel mai bun boxer la categoria grea în lumea organizației WBC. Un an mai tarziu, Tyson a ajuns cel mai bun concurent din această categorie a tuturor federațiilor. Sportivul care posedă una dintre cele mai puternice lovituri de pumn din istoria boxului a câștigat 44 din 58 de lupte prin knock-out, multe dintre ele din prima repriză.

După ce și-a încheiat cariera profesională, Mike Tyson a participat la galele de box organizate de World Wrestling Entertainment, cea mai mare federație mondială de lupte. Starul a jucat în trei filme de lung metraj (Rocky Balboa, The Hangover și Hangover II). In 2011, Mike Tyson a intrat in Boxing Hall International of Fame, iar în aprilie 2012 în WWE Hall of Fame.

Joi, 6 octombrie, vom petrece cu superstarul american la marele party de deschidere a Clubului Maxx!
Rezervările se fac la numărul de telefon 0722.647.337

Black Energy Romania

https://www.facebook.com/BlackEnergyRomania/

http://blackenergydrink.com/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.