Start înscrierilor în Competiţia Java pentru Universităţi

  0
  63

  Competiţia Java pentru Universităţi – Dezvoltarea aplicaţiilor Java pentru Oracle Database se afla la a doua ediţie şi este organizată de ADFABER şi sponsorizată de Oracle Academy. Acest concurs naţional se adresează studenţilor pasionaţi de programare care doresc să-şi dezvolte aptitudinile şi cunoştinţele de programare Java în activităţi competitive.

  Invităm toti studenţii pasionaţi de tehnologie şi programare să îşi formeze echipa (doi studenţi şi un profesor ce poate consilia activitatea) şi să se înscrie în competiţie până pe 30 aprilie 2017 ! Proiectul reprezintă o aplicaţie web/mobile ce foloseşte Oracle Database şi respectă tema Smart City – modul în care tehnologia uşurează viaţa de zi cu zi transformând oraşul în care locuim într-unul inteligent. Mai multe detalii pe javacompetition.adfaber.org

  În cazul în care se încadrează în cerinţă, studenţii pot participa cu proiectul de licenţă sau proiectul de an. Acesta trebuie trimis până pe 30 aprilie 2017 pe java@adfaber.org pentru a intra in cursa pentru premiile în valoare de aprox. 10 000 de RON !

  Studentii smart transforma orasul intr-un Smart City – participa si tu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.