STAR WARS™ x LEVI’S®, colecția capsulă inspirată dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată

0
291
Star Wars-afiș

Puține lucruri din cultura pop au inspirat o afecțiune atât de mare din partea fanilor, nostalgie și devotament, așa cum o face Star Wars™.

De la debutul filmului Star Wars: O nouă speranță în anul 1977, legendara fantezie spațială a ocupat un loc special în imaginația noastră, un loc pe care fanii filmului sunt nerăbdători să îl reviziteze cu ocazia lansării în cinematografe a ultimei părți: Star Wars: The Rise of The Skywalker, în luna decembrie a acestui an.

Mult-îndrăgita poveste ce a început acum mai bine de 40 de ani va ajunge, în sfârșit, la final. Pentru a marca acest moment istoric, Levi’s® – un brand binecunoscut pentru afecțiunea pe care i-o poartă fanii, starea de nostalgie și devotament – a făcut echipă cu Disney și Lucasfilm și au creat o colecție specială pentru a celebra istoria epică a Star Wars. 

Suprapunându-se cu lansarea filmului Star Wars: The Rise of The Skywalker și fiind centrat pe caracterele iconice din originala trilogie Star Wars, colecția Levi’s® x Star Wars prezintă a gamă de item-uri emblematice Levi’s®, cât și inspirate din stilul de stradă: tricouri și hanorace, precum și Trucker Jackets și blugi într-o mulțime de variante prespălate.

Fiecare item surprinde și elemente emblematice din galaxia Star Wars –  celebrele grafice, personajele sau navele spațiale din filmul original, plus elemente unice co-branded cum ar fi: peticul din piele Levi’s®, nasturii, agățătorile, buzunarele printate și faimosul logo Levi’s® Batwing, toate cu un twist Star Wars. Și desigur, nu ar putea exista o colecție Star Wars fără cele mai reconoscibile citate din film, printate sau brodate, pe spate sau pe mânecile item-urilor – inclusiv “Eu sunt tatăl tău”, “Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată…”, plus poate cel mai celebru din toate: nemuritorul “GGWWWRGHH!!!!” al lui Chewbacca. 

“Lucasfilm și Levi’s® sunt vecini în San Francisco. Când am aflat că ultimul capitol din Saga Skywalker va apărea pe marile ecrane la finalul anului 2019, l-am împachetat pe Jedi-ul nostru și ne-am îndreptat spre Lucasfilm în căutare de Droids. Și un fapt amuzant puțin știut: Luke Skywalker purta Levi’s® în trilogia originală – jeanși albi Levi’s®! Acum este rândul nostru să întoarcem complimentul cu Vader, droids, Chewie și Leia”, ne spune Jonathan Cheung, Senior vice-președinte al departamentului de Design Innovation la Levi’s®.

Despre Levi’s® 

Brand-ul Levi’s® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi’s®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.

Lucasfilm

Lucasfilm, logo-ul Lucasfilm, Star Wars și alte proprietăți private sunt marcă înregistrată sau/și drepturi de autor în Statele Unite ale Americii și alte țări ale Lucasfilm Ltd. Și/sau afiliații. © & TM Lucasfilm Ltd. Toate drepturile sunt rezervate.