Stagiu în cadrul Asociației JAZZ.RO

0
269

Asociația JAZZ.RO oferă două posturi de stagiar în cadrul departamentului de comunicare pentru perioada februarie – mai 2013. Pe lângă aplicarea și învățarea de noi cunoștințe despre organizarea unui eveniment de acest fel, stagiarii vor avea ocazia să cunoască și unii artiști de jazz ai momentului.

Stagiarul trebuie să fie: student, să aibă excelente abilităţi de comunicare, creativitate, entuziasm, să fie interesat de jazz, să aibă cunoştinţe de Microsoft office şi WordPress și să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Dintre atribuțiile internului vor face parte: promovarea, comunicarea evenimentelor (redactare comunicate de presă, relaţia cu presa), administrarea site-ului şi a contului de facebook,  traduceri texte engleză/română și participare la realizarea evenimentelor derulate.

Stagiul nu este remunerat.

Candidaţii interesaţi pot trimite un CV şi o scrisoare de motivaţie pe adresa pr@jazz.ro până la data de 8 februarie 2013. Doar candidaţii selecţionaţi vor fi contactaţi.

Asociația JAZZ.RO s-a născut din dorinţa de a promova jazz-ul european în România. De asemenea, se promovează și tinerele talente. Artiştii de jazz, alături de public, au nevoie de o platformă care să ȋi ţină informaţi, preocupaţi şi de ceea ce se ȋntâmplă pe scena de jazz din România şi Europa.

Mai multe detalii pe site-ul Asociației.

Paula Filip

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.