De agenții de publicitate, comunicare, media suntem siguri că ai auzit. Dar de o agenție de Social Media, care ar fi șansele? Ei bine, aceasta există și face o treabă excelentă pentru clienții săi. Dacă vrei să înveți și tu în ce constă această meserie și, de ce nu, să urmezi o carieră în Social  Media,  înscrie-te în programul de practică pe care Kooperativa 2.0 ți-l pune la dispoziție.

În ce constă acest program?

În fiecare lună, ușile agenției se vor deschide pentru unu sau cel mult doi studenți dornici să pătrundă în lumea online-ului. Aceștia din urmă trebuie să fie ambițioși, plini de bună dispoziție și pregătiți să ia parte la o experiență memorabilă.

Stagiul de practică durează 30 de zile, iar înscrierile se fac aproximativ cu o lună înainte. Fiecare stagiu este anunțat pe website și pe pagina de Facebook a agenției (www.facebook.com/kooperativa.ro), oricând în acest interval. Practica nu este remunerată, însă cunoștințele pe care le vei dobândi aici vor compensa, cu siguranță, lipsa banilor. Mai mult decât atât, dacă te dovedești a fi un maestru al online-ului, se poate lua în considerare și  posibilitatea de a rămâne în echipă și a-ți construi o carieră în domeniu în cadrul agenției. În caz contrar, practica săvârșită va fi recunoscută prin intermediul unei adeverințe, care va confirma experiența acumulată.

practica-social-media

Mai multe detalii despre stagiul de practică, dar și despre formularul de înscriere le găsiți aici.

Mult succes!

Sursă foto și info: kooperativa.ro, fnfn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here