vineri, decembrie 3, 2021
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipStagiu de practică la Kooperativa 2.0

Stagiu de practică la Kooperativa 2.0

De agenții de publicitate, comunicare, media suntem siguri că ai auzit. Dar de o agenție de Social Media, care ar fi șansele? Ei bine, aceasta există și face o treabă excelentă pentru clienții săi. Dacă vrei să înveți și tu în ce constă această meserie și, de ce nu, să urmezi o carieră în Social  Media,  înscrie-te în programul de practică pe care Kooperativa 2.0 ți-l pune la dispoziție.

În ce constă acest program?

În fiecare lună, ușile agenției se vor deschide pentru unu sau cel mult doi studenți dornici să pătrundă în lumea online-ului. Aceștia din urmă trebuie să fie ambițioși, plini de bună dispoziție și pregătiți să ia parte la o experiență memorabilă.

Stagiul de practică durează 30 de zile, iar înscrierile se fac aproximativ cu o lună înainte. Fiecare stagiu este anunțat pe website și pe pagina de Facebook a agenției (www.facebook.com/kooperativa.ro), oricând în acest interval. Practica nu este remunerată, însă cunoștințele pe care le vei dobândi aici vor compensa, cu siguranță, lipsa banilor. Mai mult decât atât, dacă te dovedești a fi un maestru al online-ului, se poate lua în considerare și  posibilitatea de a rămâne în echipă și a-ți construi o carieră în domeniu în cadrul agenției. În caz contrar, practica săvârșită va fi recunoscută prin intermediul unei adeverințe, care va confirma experiența acumulată.

practica-social-media

Mai multe detalii despre stagiul de practică, dar și despre formularul de înscriere le găsiți aici.

Mult succes!

Sursă foto și info: kooperativa.ro, fnfn.ro

Bianca Talaşmanhttp://iqool.ro
Sunt un om simplu și implicat în tot ceea ce face, motiv pentru care iubesc să fiu înconjurată de oameni activi de la care să pot învăța lucruri constructive. Mă ghidez după principiul -Nu lăsa pe mâine, ce poți face astăzi- întrucât, timpul este limitat și a ajuns să fie insuficient pentru mulți dintre noi.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular