Stagii de practică la THE PRACTICE

0
187

Agenția românească de PR, THE PRACTICE, anunță lansarea unui nou sezon de internshipuri în domeniu, denumit „Seasoned by THE PRACTICE”.  Trei norocoși vor avea ocazia să învețe cu ce se mănâncă relațiile publice în cadrul celei mai premiate agenții din România.

Internshipul se va desfășura în trei departamente: PR, Social Media, Events. Dacă ești în ultimul an de facultate sau proaspăt absolvent, dacă nu lucrezi în prezent și nu ai lucrat niciodată într-o companie de PR, atunci ai toate șansele să obții un loc printre cei trei interni. Mai trebuie doar să răspunzi la următoarele două teme:

1. Clientul tău este un brand de vopsele lavabile. În funcție de departamentul la care aplici (PR, Social Media, Events) creează o campanie de media relations, de Social Media sau un eveniment care să crească vizibilitatea vopselelor colorate cu ocazia “Zilei Internaţionale a Culorii”. 

2. Scrie o compunere cu tema “Primăvara”, de 2.000 de semne (aprox. 1 pagină), în care să incluzi următoarele cuvinte: LED, tweet, bilanţ, smoală, draperii, a prevala, Paștele Cailor, tuş.

Până pe 24 februarie, THE PRACTICE așteaptă cele mai originale răspunsuri la temele de mai sus, împreună cu CV-ul fiecăruia și departamentul pentru care aplică, la adresa seasoned@thepractice.ro.

Cei trei norocoși vor fi anunțați pe 1 martie, iar în perioada 4 martie – 17 mai vor experimenta viața în cadrul agenției. Cel mai receptiv dintre ei va primi și o bonificație financiară!

Mai multe detalii pe pagina de Facebook sau pe site-ul oficial.

 Paula Filip

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.