duminică, februarie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruSezonul 2 din Squid Game revine. Cu ce detalii vine regizorul

Sezonul 2 din Squid Game revine. Cu ce detalii vine regizorul

Este oficial, serialul preferat al oamenilor, Squid Game, se întoarce pe Netflix cu noutăți.

„Începe un nou joc”, a spus regizorul Hwang Dong-hyuk într-o declarație distribuită de Netflix Korea, promițând o dramă captivantă, despre o competiție având miza supraviețuirea „un joc mai nou și o poveste și mai uimitoare”.

Fiind nominalizat la premiile Globul de Aur, Squid Game a obținut o mulțime de premii. Există posibilitatea ca în acest an să obțină câteva premii de performanță și în cadrul galei premiilor Emmy. După lansarea primului sezon, creatorul Hwang Dong-Hyuk a anunțat că nu este sigur dacă va mai continua sau nu această serie, deoarece bugetul nu îi permite. Văzând succesul enorm pe care Squid Game l-a avut, Netflix a decis să sponsorizeze următorul sezon al serialului, din dorința de a le oferi abonaților săi o experiență uimitoare.

„Mi-a luat 12 ani să aduc la viață abia anul trecut primul sezon al Squid Game. Dar a durat doar 12 zile ca Squid Game să devină cel mai urmărit serial din toate timpurile, pe Netflix. Ca scriitorul, producătorul și regizorul serialului, vreau să transmit o dedicație pentru fanii de oriunde din lume. Vă mulțumesc pentru că ne urmăriți și iubiți serialul. Iar acum Gi-hun revine, Front Man revine. Sezonul 2 apare. Bărbatul în costum cu ddakji s-ar putea să revină. De altfel, îl veți cunoaște și pe iubitul lui Young hee, Cheol-su. Haide să ne fiți alături într-o nouă rundă”, a maturisit Hwang Dong-Hyuk, în comunicatul publicat de Netflix.

Ce se va întâmpla în sezonul 2 din Squid Game?

Nu este prima dată când Dong-hyuk spune că personaje precum Gi-hun (Lee Jung-jae) și The Front Man (Lee Byung-hun) s-ar putea întoarce, dar aceasta este prima mențiune despre întoarcerea străinului tăcut care joacă ddakji (jocul în care jucătorul aruncă plăci roșii și albastre la pământ), jucat de Gong Yoo. Tachinarea lui Cheol-su, „iubitul” lui Young-hee, care este păpușa uriașă, care a servit drept cameră în cel mai emblematic joc al seriei, „Red Light, Green Light”, ar putea indica revenirea acelui joc. Acest anunț coincide și cu afișul nou-nouț care arată ochiul drept al păpușii cunoscute, care ar putea fi Cheol-su. Numărul „2” este afișat cu un roșu aprins.

Squid Game Sezonul 2 nu are încă o dată anunțată de lansare. Puteți consulta mai jos noul poster și scrisoarea creatorului emisiunii.

squid game
sursă foto: collider.com

Sursă informații: elle.com, collider.com, newsweek.com

RELATED ARTICLES

Most Popular