Spune-mi ce serial urmărești, ca să-ți spun cine ești

0
1277

Ca să fim cinstiți, cel puțin o dată în viață, cu toții am fost pe punctul de a merge la reabilitare în urma consumului excesiv de seriale. Fie că doar ce l-am descoperit, iar el are deja 10 sezoane, ceea ce nu indică decât faptul că nu vom mai mânca sau dormi până când nu vom descoperi cine cu cine, ce, când, unde, cum și de ce, fie că-i așteptăm apariția săptămânală, până la care viața noastră aproape n-are niciun sens.

Din fericire, pentru fiecare dintre noi a fost creat un anumit tip de serial. Pentru cei cu o stabilitate emoțională desăvârșită, a fost conceput minunatul Game of Thrones (preferatul iubitului meu). De ce spun cu o stabilitate emoțională desăvârșită? Ei bine, pentru că nu există nimic mai palpitant decât un serial care te doboară psihic, omorându-ți pe rând fiecare personaj preferat.

gameofthrones_jonsnow_deadfinale

Pentru cei cu o răbdare de oțel, au fost realizate fantasticele How To Get Away With Murder (preferatul meu), Pretty Little Liars, The Mentalist și multe alte seriale în care șansele de a afla cine este criminalul sunt aproape nule. Asta, totuși, nu te va împiedica să-l urmărești pâna la epuizare. O strategie cinematografică deosebit de eficientă, aș putea spune.

Pentru cei care iubesc legendele cu vampiri sau vârcolaci și poveștile de dragoste siropoase, așa cum îmi plac mie, nu există ceva mai potrivit decât The Vampire Diaries, The Originals (+vrăjitoare), True Blood sau Being Human (+fantome).

222VampireDiaries1961

Pentru tinerele, printre care se numără și prietenele mele, care-și doresc să fie ținute în supans, au fost create Desperate Housewives, Devious Maids sau Mistresses, care au acel umor combinat cu un amestec între acțiune și dramă.

Pentru iubitorii de groază și comic, au fost gândite American Horror Story și Scream Queens care nu te fac să dormi cu lumina aprinsă timp de o săptmână după fiecare episod.

Pentru pasionații de medicină, printre cele mai bune alegeri se numără House M.D., Grey’s Anatomy, Private Practice, Scrubs, Royal Pains sau Nurse Jackie, iar printre cele mai bune alegeri ale pasionaților de supranatural se află Heroes, Supernatural, Ghost Whispere sau Medium.

4x16-11

Așadar, dacă vrei să fii complet indus în eroare, așa cum sunt eu la fiecare episod, încearcă Game of Thrones, dacă vrei să fii ținut în supas, așa cum îmi place mie, încearcă How To Get Away With Murder sau Devious Maids și dacă ești trist/ă și vrei plângi și tristețea altora, nu doar pe a ta, încearcă The Vampire Diaries (episod nou azi) sau Grey’s Anatomy.

Vizionare plăcută!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.