Spring Masquerade: Let’s get high on helium!

0
470

PRIME România te invită vineri, 13 martie 2015, la cea de-a patra ediție Spring Masquerade: Circus 13!

Dacă fobia de clovni te-a ținut departe de lumea circului, e timpul să lași prejudecățile acasă și să te alături celei mai neconvenționale petreceri ale acestei primăveri.

Vineri, 13, nu a fost niciodată o zi mai norocoasă! Începând cu ora 21:13, în Club ROOMS (Smârdan, 41) aducem în lumina reflectoarelor un clovn atipic, petrecăreț, care știe să se distreze prin mijloacele specifice acestei lumi a circului. Conceptul petrecerii gravitează în jurul baloanelor cu heliu, iar atmosfera va fi întreținută pe ritmuri de dubstep, drum’n’bass și muzică electronică de către Alexandru Anghel (COOPerativa Urbană) și Petruț. Și pentru ca distracția să fie asigurată, invitatul special MCoco (winner Battle MC) alături de TKE, Vorba, Urbankart și DJ GreWu vor susține o reprezentație live completată de un moment freestyle cu heliu.

Spring Masquerade este petrecerea tematică ce deschide sezonul evenimentelor destinate studenţilor și anunță sosirea primăverii într-un mod inedit. Dress code-ul serii este all black, dar cei mai inspirați dintre noi sunt îndemnați să intre în atmosfera circului și să se costumeze. Baloanele cu heliu oferite de sponsorul LaParty.ro, magazinul online de decorațiuni și accesorii pentru cele mai tari petreceri tematice, vor fi cu siguranță atracția serii.

Seara va fi completată de o serie de suprize pregătite de organizatori, dar şi de premii ce pot fi câştigate atât prin intermediul concursurilor de pe Facebook, cât şi în seara evenimentului.

Taxa de participare la eveniment este de 10 lei. Vă așteptăm!

Mai multe detalii pe www.prime-romania.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PRIMERomania.

Spring Masquerade este un eveniment marca PRIME şi este susţinut în acest an de: ROOMS, Circul Globus, LaParty.ro, Party Factory, RoomXcape, Ia-ti o Poza La Portofel, Cool Party și de partenerii media: Music Channel, Anyplace.ro, VinSiEU, Musicnights.ro, Studentie.ro, IQool, Roevents, Bestmusic, Pelipscani.ro, Best Event, Ziarul Ring, Urban.ro, Getlokal, The Institute, Orasulvechi.ro, IQads, Startub, Student din Provincie, Calendar Evenimente, Going Out, Bucharest Guide, Gen 90, BuzzCamp, Orasul Meu.

Despre PRIME România

PRIME România este singura asociaţie studenţească de Relaţii Publice şi Comunicare din ţară. Experienţa PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită şi 17 ani de evenimente pentru studenţii pasionaţi de Comunicare. Asociaţia studenţească PRIME România are sediu central în Bucureşti şi două filiale naţionale în Braşov şi Iaşi

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Rovana Munteanu

Project Manager

(+4) 0732 038 678
rovanamunteanu@gmail.com
rovana.munteanu@primeromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.