Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunță începerea celei de-a treia ediții a evenimentului Spring it, dedicat studenților Academiei de Studii Economice București, eveniment ce va avea loc în perioada 3-7 martie.

1964609_735094666521599_1534707037_n

Dacă în edițiile anterioare evenimentul s-a adresat studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, anul acesta face un pas înainte și le vine în ajutor și studenților din alte facultăți precum Finanțe, Comerț, Contabilitate și Informatică de Gestiune.

Prin acest proiect, SiSC își propune să creeze o punte între angajatori și studenți. Mulți absolvenți nu își pot găsi un loc de muncă după terminarea facultății. De aceea, Spring it vine în ajutorul lor cu workshopuri, conferințe și career days în cadrul cărora studenții vor avea ocazia să afle chiar de la potențialii angajatori care sunt cerințele curente de angajare și oportunitățile în domeniu.

Programul evenimentului:

Ziua I (3 martie) – 12:00 – 14:00 – Prezentarea firmelor participante

Ziua II (4 martie) – 10:30 – 16:00 – Career Day IBM

Ziua III (5 martie) – 10:30 – 16:00 – Career Day Misys

Ziua IV(6 martie) – 10:30 – 15:00 – Career Day P&G

Ziua V (7 martie) – 10:30 – Workshop Oracle/ Workshop TMF

Pentru mai multe detalii despre proiect și despre organizație, nu ezitați să accesați site-ul springit.sisc.ro sau sisc.ro. De asemenea, puteți urmări actualizările pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/spring.it.sisc/.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

Susținem și ne susțin: ASE, DICE, IBM, Oracle, P&G, Misys, TMF Group, Best  Web Image, Optaros, Iqool.

Comentarii

comentarii