Spring IT 2016-Dă startul carierei tale!

0
338

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunță începerea celei de-a V-a ediții a proiectului Spring IT, eveniment ce va avea loc în perioada 14-18 martie 2016, la Academia de Studii Economice din București, la parterul Facultății de Cibernetică.

SiSC (www.sisc.ro) este prima organizație studențească din ASE, fiind înființată în 1996 și având aproximativ 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.), atât prin susținerea intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic, cât și prin crearea de oportunități de dezvoltare profesională și personală.

Spring IT va aduce în mijlocul studenților din C.S.I.E. și nu numai, reprezentanți din cele mai importante firme de pe piața domeniului IT, din dorința de a forma o legătură puternică și durabilă între angajatori și studenții dornici de a își găsi un job pe perioada desfășurării studiilor, cât și după aceea.

Proiectul constă în patru zile pline de prezentări și activități presărate cu concursuri în urma cărora studenții vor fi premiați. Aceștia vor afla de la reprezentanții companiilor partenere ce presupune un job în cadrul unei firme, dar și cum pot ajunge în poziția de angajat.

Studenții vor avea posibilitatea să își încarce CV-urile online și să se înscrie la evenimente în urmă completării formularului disponibil pe site-ul oficial springit.sisc.ro începând cu data de 7 martir 2016. De menționat faptul că CV-urile încărcate pe site vor ajunge la parteneri, aceștia urmând să le adauge în baza lor de date și să le analizeze.

Partenerul principal al ediției de anul acesta este UiPath, iar evenimentele de tip Career Day vor fi susținute de reprezentanți ai companiilor Accenture și IBM, în timp ce Workshopurile de partenerii Adobe, Misys, Orange, Raiffeisen Bank, aceștia fiind pregătiți să răspundă întrebărilor participanților. Toate aceste companii vor fi prezente la conferința de deschidere, alături de Metro Systems. Informează-te despre structura evenimentelor menționate anterior accesând programul disponibil pe site-ul proiectului.

afis_SFW

Un mare plus pe care această ediție Spring IT îl are este aplicația Cod Unic. Platforma de pe Website-ul Spring IT permite partenerilor adăugarea codurilor unice ale participanților la o listă de favoriți. Este foarte important ca fiecare student ce participă să se înscrie online în prealabil pentru a primi acel cod unic și pentru a putea beneficia de această oportunitate.

Pentru mai multe detalii despre proiect, puteți accesa site-ul: springit.sisc.ro sau pagina de facebook, unde se fac actualizări zilnic: www.facebook.com/spring.it.sisc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.