După o pauză destul de lungă, ne dezmorțim spiritele și dulapurile într-o nouă locație la cea de-a 12-a ediție Haggle-Târguială de sezon! Ca întotdeauna vom fi alături de prieteni vechi, noi, oameni dragi și multe lucrușoare de care fiecare se va despărți mai greu, sau mai ușor.

Buna dispoziție este cea care face casă bună alături de târguială și sticlărie, în Mansarda Sticlarilor de pe Culmea Veche nr. 12

Așa că ne vedem sâmbătă 14 aprilie, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună la o cană cu ceai, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, și cine știe poate aici vei găsi chiar ținută preferata pentru primăvara care vine!

Chiar dacă locul s-a schimbat, regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar.

Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.

Dacă vrei să fi de partea târgoveților, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.

Intrarea pentru vizitatori este liberă!

Kid friendly as always!

Event facebook: https://business.facebook.com/events/156036061738398/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here