sport in aer liber

Vara nu se va lăsa aşteptată şi acum este momentul să ieşiţi din casă şi să îi permiteţi organismului vostru să se bucure de natură şi veţi observa cum o stare generală de bine se va instala.

Este sezonul în care puteţi face cele mai multe activităţi în aer liber şi nu, nu ne referim neapărat la picnicurile sau la dimineţile petrecute citind cartea preferată în parc, ne referim la cele mai inedite sporturi de vară pe care vi le vom prezenta în rândurile care urmează.

Înotul este, fără doar şi poate, sportul cel mai practicat dar şi cel mai îndragit în această perioadă, toată lumea aşteptând zilele călduroase de vară pentru a merge la mare sau la piscină. Înotul este unul dintre cele mai eficiente sporturi, vă ajută să slăbiţi, să vă menţineţi în formă, să ardeţi caloriile, să vă tonifiaţi musculatura dar, înainte de toate, este considerat cel mai relaxant sport având în vedere că mişcările sunt atenuate de rezistenţa opusă de apă.

 Exerciţii de aerobic pe plajă, la răsărit! Dacă vă aflaţi la mare şi doriţi să priviţi răsăritul soareului într-un mod mai inedit, fie alegeţi să alergaţi pe malul apei, fie să faceţi câteva exerciţii. Briza mării vă va oferi o energie de neimaginat şi vă veţi începe ziua într-un mod cu adevărat excepţional.

Dacă vă aflaţi în căutarea unor senazaţii tari, atunci vara este momentul să încercaţi scuba diving sau snorkeling. În ambele situaţii veţi trăi experienţe unice şi veţi descoperi o lume cu totul şi cu totul nouă, lumea subacvatică.

Mersul pe bicicletă sau pe role reprezintă două tipuri de activităţi pe care nu trebuie să le rataţi sub nicio formă în această vară. Chiar dacă nu ştiţi să mergeţi pe bicicletă sau role trebuie să învăţaţi şi veţi vedea cât de bine vă veţi simţi atunci când vă veţi petrece serile călduroase de vară plimbându-vă prin parc.

Jogging-ul este un sport care nu ar trebui să fie influenţat de succesiunea anotimpurilor însă, dacă în sezonul rece nu prea aţi avut chef să ieşiţi la alergat, bine ar fi să vă începeţi fiecare zi a verii cu o tură prin parcul liniştit.

Dacă sunteţi o persoană energică atunci cu siguranţă pe timp de vară puteţi îmbrăţişa sporturi precum volei, tenis sau badminton. În acest fel nu doar că veţi avea o activitate care să vă pună întregul organism în mişcare, însă veţi avea ocazia şi să socializaţi, iar dacă alegeţi să jucaţi volei în apă, atunci distracţia va fi garantată.

Mersul pe munte este, fără îndoială, una dintre cele mai frecvente activităţi pe timp de vară. Strângeţi-vă familia sau prietenii şi porniţi într-o relaxantă călătorie pe munte.

Dacă doriţi o experienţă cu adevărat de neuitat, încercaţi să practicaţi hiking-ul nocturn pentru a vă bucura de atmosfera pe care natura o ofera pe timp de noapte. Nu vă aventuraţi în locurile în care animalele sălbatice dau târcoale, aşa că încercaţi să vă documentaţi pentru a nu va întâlni cu acestea.

O serie de suplimente sunt recomandate atunci când facem efort fizic susţinut:

acetyl-l-carnitine-500mg-60cps

 

Un alt supliment foarte bine tolerat de către persoanele care fac sport este:

octa-power-4000mg-120cps

Sursa: www.plantum.ro