marți, decembrie 5, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipSportisimo și Mesopotamia în București Mall-Vitan

Sportisimo și Mesopotamia în București Mall-Vitan

Clienții București Mall-Vitan pasionați de sport se pot bucura de o selecție de articole de profil aparținând unor branduri renumite odată cu deschiderea magazinului Sportisimo, aflat la etajul întâi al centrului comercial, pe o suprafață de 1,250 metri pătrați.

Sportisimo este un brand lansat în 1999 în Cehia și în România în 2016 axat pe articole sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Fie că le cumperi celor mici noi echipamente pentru sezonul sporturilor de iarnă, fie că în sfârșit te-ai hotărât să mergi la sală, Sportisimo poate fi locul potrivit pentru a achiziționa tot ce îți trebuie. Spațiul este amenajat în așa fel încât să faciliteze orientarea clienților.

Mai mult, la etajul al doilea, și-a deschis porțile Mesopotamia, singurul restaurant de tip fast food din România ce îmbină gustul unic al kebabului de curcan și vițel într-un amestec unic. După o sesiune de shopping, bucură-te de un preparat din carne proaspătă de curcan, bogată în proteine și vitamina B6. Restaurantul din București Mall – Vitan are 100 de metri pătrați.

București Mall-Vitan este de 19 ani o sursă de relaxare, bucurie și inspirație privind opțiunile vestimentare și de petrecere a timpului liber. Cu ocazia aniversării, centrul comercial dorește să își răsplătească clienții cu mii de premii, vouchere cadou în valoare totală de peste 20.000 euro și cu Marele premiu de 19.000 euro în vouchere de cumpărături pentru shopping, în magazinele partenere.

Astfel, în perioada 20 septembrie 2018 – 31 octombrie 2018, cumpărăturile de 150 RON din magazinele București Mall-Vitan sau de 300 RON din Mega Image și Media Galaxy pe un singur bon fiscal îți aduc pe loc un voucher de cumpărături de 40 sau 50 de lei și te înscriu automat în cursa pentru Marele premiu de 19.000 de euro în vouchere de cumpărături, care pot fi folosiți la shopping timp de un an, în magazinele partenere din București Mall-Vitan.

Mai multe detalii sunt disponibile consultând Regulamentul campaniei disponibil pe: https://bucurestimall.ro/evenimente/sarbatoreste-cu-stil-19-ani-de-bucuresti-mall/

RELATED ARTICLES

Most Popular