SPIRITS in the Forest-afis

Pe 21 noiembrie, DEPECHE MODE lansează în cinematografele din toată lumea cel mai nou documentar al trupei: ‘SPIRITS IN THE FOREST’

 

Pelicula este un mix între povești emoționante despre puterea universală a muzicii și momente de pe scenă ale trupei din turneul record 2017/2018 GLOBAL SPIRIT.

Filmul va fi lansat de TRAFALGAR RELEASING si SONY MUSIC ENTERTAINMENT ca o proiecție specială de 1 noapte în teatrele din întreaga lume, pe 21 noiembrie 2019.

Biletele s-au pus in vanzare incepand de astazi, 26 septembrie, pe spiritsintheforest.com.

Membrii Depeche Mode în colaborare cu Trafalgar Releasing, Sony Music Entertainment și BBH Entertainment anunță lansarea noului documentar muzical SPIRITS in the Forest. Filmul va fi proiectat într-un eveniment de o singură sears, pe 21 noiembrie 2019 și se adresează tuturor fanilor trupei cu care Depeche Mode își dorește să celebreze impactul muzicii și al concertelor lor.

SPIRITS in the Forest va fi difuzat în peste 2400 de cinematografe, din Adelaide până în Zagreb, în peste 70 de țări, fiind prezent și în multiple cinematografe din România.

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest este regizat de Anton Corbijn, colaborator vechi al trupei și regizor premiat. Pelicula urmărește evoluția Depeche Mode în turneul 2017/2018 Global Spirit Tour, cu care formația a ajuns la nu mai puțin de 3 milioane de fani în 115 de concerte.

Documentarul urmează poveștile emoționante a 6 fani Depeche Mode și îmbină momente din show-urile live ale trupei pe Waldbühne (“Forest Stage”) din Berlin, cu imagini intime filmate în orașele natale ale fanilor.

Filmul arată cum și de ce popularitatea și relevanța trupei a continuat să crească de-a lungul carierei lor, și surprinde incredibila putere a muzicii lor de a crea comunități, de a ajuta oamenii să-și depășească momente dificile și să fie conectați indiferent de barierele de limbă, țară, gen, vârstă sau context.

„Sunt foarte mândru să prezentăm acest film și povestea puternică din spatele lui”, declară Dave Gahan, solistul Depeche Mode. „Este minunat să vezi cât de mult muzica noastră a impactat viețile fanilor noștri.” Adauga Martin Gore, „În lumea agitată și divizată de astăzi, muzica poate fi o forță a binelui, capabilă să ne unească.”

Marc Allenby, CEO Trafalgar Releasing declara: “Compania Trafalgar Releasing este entuziasmată să colaboreze cu Sony Music și echipa Depeche Mode pentru noua lansare SPIRITS in the Forest. Cu sunetul lor distinct, Depeche Mode este o trupă care a inovat în permanență în muzică, iar noi ne dorim să unim fanii lor din întreaga lume și să celebrăm unul din cele mai bune și influente nume în muzica secolului nostru.”

Anul 2019 a însemnat lansări importante în cinematografe pentru Trafalgar Releasing. Printre succesele recente: BRING THE SOUL: THE MOVIE, devenit cea mai mare lansare in cinema-uri la nivel global, Grateful Dead’s 9th Annual Meet-Up at the Movies, documentarul Tribeca Between Me and My Mind despre solistul trupei Phish, Trey Anastasio, Rush Cinema Strangiato 2019 si The Cure: Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park London.

Portofoliul muzical Trafalgar Releasing include si viitorul Roger Waters Us + Them, recent lansat global la Festivalul Internațional de Film din Venetia, Metallica and San Francisco Symphony: S&M² si Shakira in Concert: El Dorado World Tour. Echipa biroului londonez a lansat si Coldplay: A Head Full of DreamsThe Music Center presents Joni 75: A Birthday Celebration, Khalid Free Spirit, One More Time with Feeling, printre multe altele.

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest va fi difuzat pe 21 noiembrie.

Biletele s-au pus in vanzare pe spiritsintheforest.com, unde fanii pot găsi cele mai noi informații despre teatrele incluse în proiecție și se pot abona la newsletterele trupei.

Despre Trafalgar Releasing

Trafalgar Releasing este liderul global în distribuția de evenimente în cinema. Subsidiara a companiei Trafalgar Entertainment, Trafalgar Releasing are operațiuni globale ce includ: producția, achiziția, marketingul și distribuția de conținut specializat în peste 4000 de cinematografe din peste 100 de țări.

Portofoliul include lansari precum: The Metropolitan Opera, Bolshoi Ballet, Royal Opera House, productii de teatru premiate (The King and I: from the London Palladium, An American In Paris, Funny Girl), momente iconice (Monty Python Live, David Bowie is happening now, They Shall Not Grow Old), show-uri muzicale de legenda (Roger Waters The Wall, David Gilmour Live in Pompeii, Nick Cave and The Bad Seeds) si productii contemporane spectaculoase (BTS’ Burn the Stage the Movie, Coldplay: A Head Full of Dreams, Muse Drones World Tour).

Cu sediul în Londra, compania are si birouri in New York, Los Angeles si Denver. Mai multe informatii despre Trafalgar Releasing pot fi accesate pe www.Trafalgar-Releasing.com.

Despre Emagic
Emagic a organizat cele trei concerte pe stadion ale trupei Depeche Mode în Romania: 2006 – Stadionul Lia Manoliu, 2013 – Arena Națională și 2017 – Cluj Arena, ca parte a turneului Global Spirit.