miercuri, mai 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăSpectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale pornește în această vară...
Array

Spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale pornește în această vară în turneu!

Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București susține spectacolul „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, care este în turneu prin țară în perioada 8 – 19 iulie 2016.  Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar spectatorii sunt invitați să aducă o carte și/sau o jucărie, toate donațiile mergând către școlile din satele județului.

Spectacolul „O noapte furtunoasă“ de I.L. Caragiale are în distribuția sa actorii Alex Bogdan , Ștefan PavelAnca DinicuSilviu MircescuAndreea ȘovanAlex Călin și Alina Suărășan, iar regia este semnată de Radu Gabriel.

Proiectul „O noapte furtunoasă a pornit în anul 2013 ca un exercițiu  pentru studenții secției de Actorie, Master anul 2,  din cadrul  U.N.A.T.C București. Un an mai târziu, studenții s-au descoperit dând viață unor personaje pe cât de cunoscute, pe atât de dificil de abordat.

Pe drumul către descoperirea acestora, cei implicați în crearea spectacolului au încercat să trateze altfel probleme precum: clarificarea situațiunii României, sufragiul universal, sau intrarea pe calea veritabilului progres. Răspunsurile și rezolvările găsite alcătuiesc spectacolul „O noapte furtunoasă”, jucat cu resurse de energie tânără, implicată și dăruită publicului cu toată generozitatea.

Reprezentații:

BOTOȘANI: 8 iulie – Teatrul „Mihai Eminescu” https://goo.gl/fIM5ro

PIATRA NEAMȚ: 10 iulie – Teatrul Tineretului https://goo.gl/ASU8EV

RACOVIȚA, SB: 12 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/PNuFpK

VICTORIA, BV: 13 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/a101zL

BRAȘOV: 14 iulie – Centrul Cultural „Reduta” https://goo.gl/oyEmD5

FĂGĂRAȘ: 15 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/RKBDG6

BUZĂU: 17 iulie – Teatrul „George Ciprian” https://goo.gl/2AuoPR

TÂRGOVIȘTE: 18 iulie – Teatrul „Tony Bulandra” https://goo.gl/wgXh03

PUCIOASA: 19 iulie – Centrul Cultural „AL. Brătescu-Voinești” https://goo.gl/w76dcu

Acest proiect este realizat de Asociația Frank și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Parteneri: creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Teatrul „Mihai Eminescu” din BotoșaniTeatrul Tineretului din Piatra Neamț, Primăria Comunei Racovița, Primăria Orașului Victoria, Casa de Cultură din FăgăraşTeatrul „George Ciprian” din Buzău, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, Primăria Orașului Pucioasa, Monkey Mind.

Distributie O noapte furtunoasa

Ana Lazar
Să aflu, să învăț, să cunosc oameni frumoși sunt cele mai importante valori pentru mine şi cred că cel mai rapid drum către succes este să ai încredere în propriile capacități.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular