Spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale pornește în această vară în turneu!

  0
  153

  Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București susține spectacolul „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, care este în turneu prin țară în perioada 8 – 19 iulie 2016.  Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, iar spectatorii sunt invitați să aducă o carte și/sau o jucărie, toate donațiile mergând către școlile din satele județului.

  Spectacolul „O noapte furtunoasă“ de I.L. Caragiale are în distribuția sa actorii Alex Bogdan , Ștefan PavelAnca DinicuSilviu MircescuAndreea ȘovanAlex Călin și Alina Suărășan, iar regia este semnată de Radu Gabriel.

  Proiectul „O noapte furtunoasă a pornit în anul 2013 ca un exercițiu  pentru studenții secției de Actorie, Master anul 2,  din cadrul  U.N.A.T.C București. Un an mai târziu, studenții s-au descoperit dând viață unor personaje pe cât de cunoscute, pe atât de dificil de abordat.

  Pe drumul către descoperirea acestora, cei implicați în crearea spectacolului au încercat să trateze altfel probleme precum: clarificarea situațiunii României, sufragiul universal, sau intrarea pe calea veritabilului progres. Răspunsurile și rezolvările găsite alcătuiesc spectacolul „O noapte furtunoasă”, jucat cu resurse de energie tânără, implicată și dăruită publicului cu toată generozitatea.

  Reprezentații:

  BOTOȘANI: 8 iulie – Teatrul „Mihai Eminescu” https://goo.gl/fIM5ro

  PIATRA NEAMȚ: 10 iulie – Teatrul Tineretului https://goo.gl/ASU8EV

  RACOVIȚA, SB: 12 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/PNuFpK

  VICTORIA, BV: 13 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/a101zL

  BRAȘOV: 14 iulie – Centrul Cultural „Reduta” https://goo.gl/oyEmD5

  FĂGĂRAȘ: 15 iulie – Casa de Cultură https://goo.gl/RKBDG6

  BUZĂU: 17 iulie – Teatrul „George Ciprian” https://goo.gl/2AuoPR

  TÂRGOVIȘTE: 18 iulie – Teatrul „Tony Bulandra” https://goo.gl/wgXh03

  PUCIOASA: 19 iulie – Centrul Cultural „AL. Brătescu-Voinești” https://goo.gl/w76dcu

  Acest proiect este realizat de Asociația Frank și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

  Parteneri: creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Teatrul „Mihai Eminescu” din BotoșaniTeatrul Tineretului din Piatra Neamț, Primăria Comunei Racovița, Primăria Orașului Victoria, Casa de Cultură din FăgăraşTeatrul „George Ciprian” din Buzău, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, Primăria Orașului Pucioasa, Monkey Mind.

  Distributie O noapte furtunoasa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.