Spectacolele Teatrului Coquette până pe 26 februarie

0
432

Joi 19 februarie 2015  la ora 20.00 la

Masa zilelor noastre

Un performance multimedia despre condiția femeii moderne.  Un spectacol de Dana Voicu după texte de Anton Cehov, Sergi Belbel și Oleg Bogaev.

Cu: Irina Strungăreanu, Ana Maria Moldovan, Lucian Pavel, Dana Voicu.
Coregrafie: Irina Strungăreanu.
Video: Alexandru Maftei, Viorel Frangulea.
Foto afiș: Ana Maria Moldovan.

Spectacol realizat cu sprijinul UNITER.

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Sâmbătă  21  februarie 2015 la ora 11.30 la

Atelierul de Povești – Frumoasa și Bestia

Atelierul de Povești este un concept al Teatrului Coquette, destinat participării active a copiilor în creionarea poveștii. Pe baza indiciilor, copii trebuie să recreeze povestea și să îi ajute pe cei trei prieteni (Ruxandra, Daniel și Mihai) să deslușească corect povestea.

Pentru sâmbăta aceasta propunem povestea „Frumoasa și bestia”. Copii sunt invitați prin mijloacele teatrului și ale desenului să descopere povestea.  Copii învață să înțeleagă o situație scenică și să dea viață unui personaj în timp ce sunt inițiați în tainele desenului, astfel devin chiar ei actori și desenatori. Micii noștri prieteni își pot descoperi și dezvolta astfel talentul actoricesc sau talentul pentru desen.

Cu: Ruxandra Balasu, Mihai Capatina și Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Sâmbătă  21  februarie 2015  la ora 20.00

Valsul Hazardului

O femeie face un accident cu mașia și ajuge să răspundă în fața unui Înger, care- i punctează fiecare răspuns. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevărate și disperări de moment și lista va continua. Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic, pe atât de iritant. Un spectacol ca o spumă de șampanie. Personajele trec ca într-un dans nebun de la seducție la furie, de la disperare la extaz, de la dragoste la ură. Totul este ca un joc ale cărui atuuri sunt replicile și a cărui miză crește cu fiecare minut. Finalul aduce o răsturnare de situație total neașteptată. Și ca să fiți și mai curioși, este implicat un înger „negru”.

Distribuție:  Ruxandra Balasu și Mihai Capatina

Regia: Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Duminică 22 februarie 2015  la ora 11.30 la

Pericol în orășelul poveștilor

&nbsp
Ce se întâmplă în lumea poveștilor când apar doi intruși?

Coco și Zaza sunt doi aricei simpatici și puși pe șotii, care sunt în căutarea unei noi căsuțe și ajung în Orășelul Poveștilor. Aici, vrăjitoarea Adolfa îi atrage într-o cursă și astfel, întreaga Lume a Poveștilor este în pericol. Dar cu ajutorul Bubulinei, o buburuză simpatică, găsesc soluția pentru a salva Lumea Poveștilor și pornesc într-o nouă misiune: aceea de a recrea una dintre poveștile cele mai îndrăgite: Hansel și Gretel. În cele din urmă, cu ajutorul copiilor, reușesc să o înfrângă pe caraghioasa vrăjitoare Adolfa și devin cavaleri de onoare ai Orășelului Poveștilor.

Un spectacol interactiv cu marionete, care ne readuce farmecul poveștilor și al inocenței copilăriei. Un nou spectacol pentru copii, marca Mini Coquette! O poveste plină de acțiune și umor!

Distribuție: Ruxandra Balasu, Celina Nitu și Ingrid Bonta

 

Duminică 22 februarie 2015  la ora 20.00 la

Crina & Co în a Sexy Show

Crina Zvoboda o aduce pe Bunicuța Julieta ca să vă spună cât de sexy poate fi un om într-o sâmbătă seara, iar prietenii ei vin cu tot felul de istorisiri pline de haz.

Veseli, amuzanţi şi spectaculoşi, vin să vă încȃnte cu povestiri din viaţa lor.
Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri și zâmbete pe buze. Este un spectacol destinat oamenilor mari, plin de umor și 100 % interactiv. Bunicuța Julieta & Co. vor încinge o noapte de iarnă și vă așteaptă cu ciocolată și ceai cald, așa cum numai o bunicuță știe să facă.

Cu: Crina Zvoboda

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Joi 26 februarie 2015  la ora 19.30 la

Vânzătorii ambulanți, de Murray Schisgal

O satiră despre jocurile manipulării. În spatele fiecărui joc șade o emoție puternică, o dorință nespusă, de teama ridicolului. Joaca, uneori serioasă, este singura scăpare.

Shitzman, un evreu ucrainean, vine pe meleagurile Americii anilor 1900 în căutarea unei vieți mai bune. În port îl întâlnește pe Cornelius J Hollingsworth al III lea, un compatriot de-al său, pare-se. Întâlnirea celor doi prezintă satiric, democrația și “beneficiile sale”. Lucrurile devin și mai delicioase/delicate, când își face apariția o vânzătoare de flori…

O comedie inteligentă, presărată cu momente de music-hall, care va aborda și cel mai nou trend în materie de business – “programare neurolingvistică, puterea persuasiunii”.

Un om de vânzări va înțelege și se va bucura de toate substraturile fiecărei replici. Un cumpărător, de asemenea, se va delecta copios la schimbul de energie dintre cei doi.

Distribuția: Pavel Barsan, Orlando Petriceanu și Ramona Cutina

Regia: Theo Herghelegiu

Coregrafia: Felicia Dalu

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

VALSUL COCHET Valsul Hazardului 4 Vanzatorii ambulanti vanzatorii-ambulanti 1385037_346031065576956_537443003870519399_n Afis Atelier 21 febr. afis Masa zilelor noastre Coco si Zaza 2 Pericol in oraselul povestilor afis Poza Valsul Hazardului Sexi Show

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.