JOI, 30 APRILIE, ora 20.00: „La ginecolog”
Regia: Alexandru Jitea
Cu: Corina Dragomir, Laura Anghel, Raluca Gheorghiu / Mirela Jienescu, Diana Iarca, Alexandru Mike Gheorghiu

După „Feisbuc”, vă invităm „La Ginecolog”!
O nouă comedie născută tot din umorul iremediabil al vieții cotidiene.
Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești!
Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mâna ușoară. Așteptăm să vă programați!

Durata: 1h
Preț bilet: 25 lei.

Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică pana la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.
03 mai (1)
DUMINICĂ, 03 MAI, ora 20.00: „Crima la Howard Johnson”
Distributia: Marius Gilea, Alexandra Ionita, Conrad Mericoffer. Dupa Ron Clark si Sam Bobrick.

Pe Marius Gilea l-aţi mai văzut jucând rolul unui “Soţ de vânzare”, în spectacolul pe care el însuşi l-a regizat. Ca şi comedia “Soţ de vânzare”, şi spectacolul “Crima la Howard Johnson” tratează problema unui trio conjugal, însă situaţia diferă din punct de vedere al celui ‘încornorat’. De data aceasta, soţul este cel înşelat şi, mai mult decât atât, i se pregăteşte şi o surpriză de proporţii într-o cameră de hotel.

Descriere:

Arlene (Alexandra Ionita) este mai tânără şi atrăgătoarea soţie a lui Paul Miller (Marius Gilea), un invidid anost, liniar, corect, limitat şi insipid, dar iremediabil şi orbeşte îndrăgostit de consoarta sa.

Fire zburdalnică şi pătimasă, Arlene îl cucereşte pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei şi devin amanţi. Îmbătaţi de amorul interzis, cei doi incep să îşi dorească libertate de exprimare şi de aceea planuiesc să îl elimine pe Paul. Cum aleg să facă acest lucru? Il convoacă într-o cameră de hotel cu intenţii criminale. Acolo, însă, planul lor eşuează, situaţia scapă de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atât în postura de victimă, cât şi în cea de criminal. Totul culminează cu momentul în care amantul şi soţul află de existenţa unui al treilea bărbat în viaţa femeii pe care o iubesc.

Destul cu detaliile, vă aşteptăm să vă convingeţi singuri de comicul şi incredibilul situaţiei. Cum se termină povestea celor 3? Aflăm raspunsul împreună duminică, ora 20.00, in Music Club.

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in Music Club se realizeaza incepand cu ora 18.00. Informatii si rezervari: 0723196376.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here