13 August, ora 20.00: „First date”
FIRST DATE. Text și regie: Conrad Mericoffer

Cu Andrei Seușan, Victoria Răileanu, Ionuț Oprea, Camelia Pintilie

Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI amuzant, ea este MAI inteligentă, iar împreună sunt MAI frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. „First Date” propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți.

Pret bilet: 25 lei

Accesul în BackYard Garden & Pub se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la ora 19.45.

Informații: 0723196376.

16 aug h16.30

16 August, ora 16.30: „De ce tocmai tu?”

Pentru că cererea a fost foarte mare și ne-a părut rău pentru cei ce nu au mai prins loc la spectacolul de duminică, 09 august, am decis să reprogramam „De ce tocmai tu?” pentru 16 august, tot duminică, ora 16.30!

„De ce tocmai tu?” a€“ un spectacol care nu mai are nevoie de prezentare.

Regia: Natalie Ester și Cătălin Stelian.

Ea, 26 de ani (?), poetă.

El, 28 de ani, pictor.

Ei îi plac florile artificiale și minciunile.

Lui îi plac adevărurile simple. Afemeiat, ciudat, obraznic.

Nu se potrivesc. Nu se înghit. Musai să se evite.

Când se văd, își mușcă buzele ca să nu strivească o înjurătură. Sau ca să nu se sărute? Ea l-ar strânge de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. El ar strânge-o de gât. Pentru că s-a îndrăgostit. N-au timp pentru jocuri. Ceva îi oprește. Sau a€¦ cineva?

„Eu nu scriu decât dacă plânsul e înecat de râs.” (Natalie Ester)

Accesul în BackYard Garden & Pub se poate face începând cu ora 15.00, iar rezervările se revendică până la 16.15.

Preț bilet: 25 lei.

Rezervări: 0723196376.

16 aug

16 August, ora 20.00: „Tigrul”
 
Regia Marina Malaia. Cu Andreea Tanase si Oleg Apostol.

“Tigrul” este un text tragic-comic intr-un act cu 2 personaje : Benjamin si Gloria. El, de profesie poștaș iar ea, fostă asistentă socială, căsătorită, cu 2 copii, două fetițe.

Acţiunea are loc la subsolul unei clădiri, în locuinţa unui poştaş autodidact şi vorbaret, care tocmai a răpit o femeie pentru a o iniţia în ceea ce înseamnă cu adevărat viaţa. Incetul cu incetul, răpirea se transformă într-un joc al seducției, Gloria ajungând să îl placă și să-l compatimească pe Ben pentru soarta de care a avut parte până în momentul de față. Declamator si ușor agresiv , reușește să o sperie pe Gloria la început, însă pe parcurs ea dă dovadă de siguranță și senzualitate, fiind stăpână pe situație.

Finalul spectacolului este schimbat la 180 de grade, rolurile se schimbă, Gloria este persoana problematică, frustrată și singură, iar Ben… Despre Ben aflăm mai multe urmărind spectacolul.

Preț bilet: 25 lei.

Accesul in BackYard Garden & Pub se realizează începând cu ora 18:00. Informații și rezervări: 0723196376.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here