Să nu spui că nu te-am anunțat din timp ce spectacole avem! Iată programul complet pentru luna mai la Teatrul FF:

Joi, 11 mai “My black love”

Un show care introduce un concept nou, acela de teatru shot, scurt, plin de energie și cu ingrediente de calitate. Dragostea, comedia și dramă se combină minunat că să-ți bucure simțurile. Ca nebunia să fie completă, adăugăm și dansuri de cabaret. Este rețeta perfectă pentru un început de weekendul menit să te trezească la viață. Până la fund !

Sâmbătă, 13 mai – “Actorul”

 Adaptare după “Telegrama” de Aldo Nicolaj. O comedie cu răsturnări de situații neașteptate, un spectacol care vorbește despre luptă care se dă în fiecare dintre noi atunci când suntem puși în fața unor situații-limită.

Distribuție și regie: Alex Vlad.

Joi, 18 mai – “Crezi c-or să ne bată?”

Adaptare după “Occident express”, de Matei Visniec. Un spectacol viu, plin de neprevăzut, unde oamenii sunt certați pentru indiferența lor, unde granițele pică și globalizare își dă masca jos, spunând pe șleau adevărul despre occident.

Distribuție: Florin Frățilă, Ioana Chelmus, Alex Vlad, Anastasia Dumitrescu, Anastasia Nashko și Mihai Badoi. Regie: Florin Frățilă.

Sâmbătă, 20 mai – “Cum se duce totul dracu’ “

Adaptare după “Crize” de Mihai Ignat. Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nuntă, te muți împreună si… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă.

“Locul acțiunii” este în club A iar pentru bilete/rezervări, ne găsești la numărul de telefon 0726887728 sau la adresa de e-mail ffteatru@gmail.com.  Biletul costă 35 lei.

Site: http://www.ffentertainment.ro/ff-theatre/

Despre FF Theatre: Scopul nostru este să ducem artă peste tot, să o facem accesibilă pentru toată lumea și să- i dăm toate formele în care se naște în imaginația noastră. O să facem teatru, o să dansăm, o să luăm cele mai bune cărți și o să le dramatizăm, o să fim serioși, o să râdem, o să fim aroganți, o să fim vulgari și o să fim cuminți. Toate acestea se vor întâmpla pentru voi ….pentru că fără voi, noi nu existăm. Avem promisiuni și vise multe pentru voi.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here