„Carnage” – 20 Noiembrie 2016, ora 20:00 @ Incinta „Music Club” – str. Bărăției, nr. 31

Jucată pe scenele mari ale lumii, ecranizată pentru marile ecrane sub regia lui Roman Polanski, piesa prezintă imaturitatea adultului modern care, deși corespunde unui “grafic” social, nu are un răspuns emoțional adecvat provocărilor vieții sale.
Distribuția: Andrei Seușan, Claudia Prec, Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu. Regia: Ciprian V. Nichita. Scenografia : Irina Moscu
Povestea „Carnage” prezintă două cupluri rutinate și invadate de cotidian, însă lipsite de maturitate. Ele se întâlnesc pentru a rezolva o situație în care sunt implicați copiii lor, însă fără niciun rezultat pozitiv, deoarece acest lucru nu face altceva decât să scoată la iveală adevăratele lor probleme de cuplu, frustrările lor, nereușitele lor.
O comedie cu un umor special, pentru un public dispus să-și asume orice posibilă asemănare cu realitatea! Ce-ai face dacă ai afla că soțul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face dacă ai afla că soția ta este nefericită în cuplu?
Preț bilet: 25 lei. Accesul se realizează până la ora 19.45. Informații și rezervări: 0723196376.

„Scuzați, pardon, m-am răzgândit” – 20 Noiembrie 2016, ora 17:00 @ Incinta „Music Club” – str. Bărăției, nr. 31

20 nov h 17

„Vorbim pe mess, ne întâlnim pe facebook, ne vedem pe skype, ne despărţim prin sms. Dar dragostea…..”
Frumuseţea s-a născut la ţară; se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la Bucureşti să se facă actriţă.
Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre, Maricica şi Pictorul, o exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi. Este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viața, a lupta pentru ceea ce simţim. O provocare amuzantă de a ne redescoperi.
Regia: Marina Malaia. Distribuție: Luminita Bucur și Oleg Apostol.
Preț bilet 25 lei. Informații și rezervări 0723196376.
Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 15.30, iar rezervările se revendică până la 16.45.

„FIRST DATE” – 17 Noiembrie 2016, ora 20:00 @ Incinta „Music Club” – str. Bărăției, nr. 31

17 nov

„FIRST DATE”, text și regie: Conrad Mericoffer
Cu Andrei Seușan, Victoria Răileanu, Ionuț Oprea, Camelia Pintilie
Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI amuzant, ea este MAI inteligentă, iar împreună sunt MAI frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. „First Date” propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți.
Pret bilet: 25 lei
Accesul se realizează începând cu ora 18:30, iar rezervările se revendică până la ora 19.45.
Informații: 0723196376.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here