26 Mai, ora 20 – „O moștenire și doi nepoți”

„O mostenire și doi nepoţi”, de Ana Odagiu

Cu: Virginia Roghin, Ana Odagiu, Lucian Ionescu, Vlad Trifaş

Nepoţii Zamboc nici nu realizează cum devin bogaţi peste noapte. Dar ce sa facă ei cu o ditamai moștenirea? Nici nu contează, dar le place acest nou statut și nu vor să renunţe la el nici în ruptul capului, la propriu. Viaţa de „proaspăt îmbogăţit” nu e simplă, cu atât mai mult cu cât împart același acoperiș cu bunica lor, Angela Zamboc, care nu e nici pe departe cea mai dulce bătrânică. Însă apare Specialistul, un om bun la toate care mediază, discret și fin, conflictele.

Ce iese, cu ce se alege fiecare, de ce sunt capabili niste nepoţei, dar mai ales cât de efervescentă poate fi o bunicuţă, aflaţi venind sa vizionaţi „O mostenire și doi nepoţi”. Cu ce v-alegeţi voi? Cu cea mai mare porţie de râs din ziua respectivă. Nu crezi? Vino să vezi!

Rezervări 0723196376. Accesul se realizează între 18.00 şi 19.45. Preţ bilet 25 lei.

q

29 Mai, ora 20 – „Soț de vânzare”
Regia Marius Gîlea, după Mihail Zadornov. Cu Ana Odagiu, Maria Radu și Marius Gîlea.

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

Preț bilet: 25 lei.

Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45 . Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here