Spectacole inedite şi divertisment de calitate, doar la Teatrul Elisabeta!

0
388

Amatorii de divertisment de calitate sunt aşteptaţi cu o mulţime de spectacole inedite şi savuroase alături de actori consacraţi. Teatrul Elisabeta vă aşteaptă la comedii cu succes internaţional, spectacole pentru copii şi întreaga familie sau spectacole de referinţă în dramaturgia universală.

 

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 11:00 copiii sunt invitaţi pe tărâmul magic din Wonderland. “Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor începând cu 4 ani şi întregii familii. Piesa are o distribuţie de excepţie, muzica originală şi proiecţii multimedia care vor transforma sala Teatrului Elisabeta într-un tărâm fermecat.

Sinopsis “Alice in Wonderland”:

Alice este o fetiţă de 11 ani, care stă toată ziua în casă, jucându-se cu telefonul. Nu mai vede cât de frumoasă este natura, viaţa şi nu mai crede în poveşti. Ea intră într-o lume fantastică, unde descoperă o ţară care, prin logica ei, este un total nonsens.

„Vă propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o călătorie iniţiatică şi un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales că acest proiect să îmbine un decor virtual spectaculos, costume colorate şi o interpretare actoricească dinamică. Micuţii vor descoperi lumea frumoasă şi magică a poveştii, în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul lui Alice”, a declarat Ioana Ginghină, producătorul spectacolului şi manager MiniArtShow.

Din distribuţie fac parte actori tineri, cunoscuţi publicului din Bucureşti: Tatiana Selaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepădatu, Andreea Gaica şi Diana Mănăilă.

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/Uc1wEr I 0727.703.703

Pentru bilete online: https://goo.gl/A9zoYg.

“Fraţii Karamazov” se desfăşoară miercuri, 8 noiembrie, ora 19:00 şi este un spectacol despre OM cu trăirile şi frământările sale, cu bucuriile şi tristeţile, cu balansul permanent între Lumină şi Întuneric!

Sinopsis “Fraţii Karamazov”:

Dramatizare după celebrul roman al lui F.M.Dostoievski, spectacolul vorbeşte despre iubire şi ură, onoare şi trădare, adevăr şi minciună, trăiri ce se află într-un permanent conflict în sufletul omului. Tinerii actori se avântă cu sinceritate, emoţie şi umor nuanţat în situaţiile scenice pe care le propun şi invită spectatorii la o aventură către descoperirea adevărurilor vieţii, într-un joc în care se impletesc râsul şi plânsul, dansul şi muzica, dar şi intriga poliţistă susţinută de o fină analiză psihologică.

Pentru informatii suplimentare: https://goo.gl/EvA7na I 0727.703.703.

Pentru bilete online: https://goo.gl/hB31kD.

“Încurcătură la nivel înalt” aşteaptă toţi amatorii de râsete copioase joi, 9 noiembrie, ora 19:00. Din distribuţie fac parte: Aurelian Temişan, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Gabi Costin, Adi Gheo, Daniel Nuţă, Oana Dragne, Valeria Stoian.

Sinopsis “Încurcătură la nivel înalt”

Încă de la început, spectatorii sunt introduşi în intimitatea unei camere de hotel în care tânărul ministru conservator Richard Willey şi-a dat întâlnire cu focoasa secretară a opoziţiei, Jane Worthington.

Atmosfera romantică se disipează însă rapid, odată cu apariţia unui cadavru care atârnă la fereastră.

Willey începe să improvizeze o reţea din ce în ce mai încâlcită de minciuni ilare cu scopul de a-şi proteja reputaţia politică şi secretul adulterului.

Iar când în hăţişul de intrigi şi minciuni îl amestecă şi pe stângaciul sau secretar personal, lucrurile încep să scape din ce în ce mai mult de sub control. Finalul este unul exploziv în care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de râs.

Pentru informaţii suplimentare: www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703.

“Încă nu, dar o să fie…” se desfăşoară vineri, 10 noiembrie, ora 19:00. Din distribuţie fac parte Aurelian Temişan, Gabi Costin, Teodora Daiana Păcurar, Monica Davidescu/Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Ştefan Velniciuc, Irina Noapteş, Raluca Ghervan, Mihnea Nicolau, Claudia Ene.

Sinopsis “Încă nu, dar o să fie…”:

De la bun început, spectatorii sunt introduşi în spaţiul exclusivist al unui salon de blănuri de lux din Londra. Aici îl regăsim pe Gilbert, proprietarul salonului şi pe partenerul său de afaceri, Arnold.

Pentru a o impresiona pe viitoarea sa amantă, Janie, fără a-i da însă nimic de bănuit soţului acesteia, Gillbert pune la cale o tranzacţie buclucaşă. La ce mijloace apelează amanta pentru a-i manipula pe cei doi bărbaţi? Cum se intensifică acţiunea când soţia lui Gilbert îşi face subit apariţia în magazin? Ce se întâmplă când în peisaj apare amanta soţului lui Janie? Ce se întâmplă când Gilbert aruncă totul asupra lui Arnold deşi acesta este constant uimit de virajele rapide ale acestui complot?

Hai să afli la faţa locului care este soluţia ieşirii din această situaţie imposibilă şi a cui va fi, în cele din urmă, blana mult râvnită!

Pentru informaţii suplimentare, www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.