Spectacole Ianuarie la Teatrul Arte dell’Anima

Pe 11 și pe 24 ianuarie, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la cea mai nouă producție, un spectacol cu un mesaj puternic și subtil – „Referințele la Dali mă excită” de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu.

Din distribuție fac parte Denis Hanganu, Bianca Cuculici, Alecsandru Dunaev, Carla Mihai, Alexandru Cătănoiu și Robert Onofrei. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/referintele-la-dali-ma-excita-2144?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

spectacol ianuarie 1 afis
În data de 23 ianuarie de la orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la sediul din strada Făinari, nr 17D, la spectacolul „Dincolo de salcâmi” – scris și regizat de Ana Crăciun Lambru, adaptare după „Evadarea Tăcută” de Lena Constante. Distribuție: Daniela Ruxandra Mihai și Ciprian Chiricheș. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/dincolo-de-salcami-2123 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

spectacol ianuarie 2 afis
Spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, regia Geanina Hergheligiu va fi pe data de 30 ianuarie,  de la orele 19:30. O comedie spumoasă, savuroasă, cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/lettice-si-leusteanul-895?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

spectacol ianuarie 3 afis
Luna se încheie cu spectacolul „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate”, de Andrew Bovell, regia Puiu Șerban, pe 31 ianuarie, de la orele 19:00. Distribuție: Vlad Lință, Anca Bejan, Dorin Enache, Irina Noapteș, Adelina Toma, Claudian Șiman. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/lucruri-pe-care-le-stiu-ca-fiind-adevarate-1161?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

 

spectacol ianuarie 4 afis