Spectacol cu apa colorata in centrul Bucurestiului

  0
  159

  Când vara devine copleşitoare, iar temperaturile urcă în termometre, nimic nu este mai răcoritor decât un spectacol cu apă colorată în Parcul Unirii.

  vizual bataie cu apa

  Miercuri, 17.07.2013, între orele 12:00 – 14:00, AIESEC Bucureşti vă invită să participaţi la o “bătaie” cu apă colorată, ce va avea loc pe aleea din faţa Parcului Unirii. Trebuie doar să vă îmbrăcaţi cu tricouri albe care să nu vă mai folosească şi să vă înarmaţi cu sticle de plastic, de 0,5, 1, 2 litri sau cu pistoale de apă.

  Perimetrul va fi delimitat de către voluntarii din organizaţia AIESEC Bucureşti, iar salubrizarea locului va fi realizată, la sfârşitul evenimentului, tot de către organizatori. Soluţia folosită pentru colorarea apei va fi “colorant alimentar”, iar organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor  aproximativ 60 de sticle de apă.

  Evenimentul are drept scop creşterea gradului de conştientiare cu privire la stagiile de voluntariat pe care platforma internaţională AIESEC o pune la dispoziţia tinerilor.

  Despre AIESEC Bucureşti

  AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 643 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor.

  Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, în prezent în 14 orașe.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.