Soundsphere Showcase | Input Selector @ HOF Cafe, Brașov

0
49

Soundsphere.ro vă invită să luați parte, sâmbata, 24 octombrie începând cu ora 20:00, la o noapte dedicată muzicii electronice, acestă armonioasă îmbinare între artă și tehnologie, la HOF Cafe (Piața Sfatului, Nr. 14) din Brasov.

Evenimentul se bucură de sprijinul ALT Festival (19-24 octombrie 2015), care are ca scop promovarea noilor tehnologii în rândul comunității brașovene.

În acest cadru inedit, crew-ul Soundsphere.ro propune o calatorie intensă în lumea muzicii electronice contemporane, un carusel sonor în care se va distinge o combinație între Live, Dj Set și sampling, cu accent pe producțiile artiștilor prezenti.

Seara va fi acompaniată de brașoveanul Input Selector, care va suprinde live prin intensitatea și diversitatea stilului muzical abordat și tehnica sampling-ului.

Sunetul și poezia se vor întâlni în timpul reprezentației oferite de Atouck în colaborare live cu actrița și solista Ana Maria Irimia, iar Solomon Aru va cufunda simturile în câmpuri abstracte generate de chitara live. Groove-ul este asigurat de beat-urile acide produse de Ziazin.

Event Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.