luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăȘosetele colorate #MadamMitza, în trend printre celebritățile din România
Array

Șosetele colorate #MadamMitza, în trend printre celebritățile din România

Șosetele urbane și colorate de la Madam Mitza, brand românesc din industria de fashion fondat acum un an de antreprenorul Bogdan Voiculescu, sunt apreciate și purtate cu mândrie de celebritățile autohtone.
Roxana Ciuhulescu, Gianina Corondan, Nicole Cherry, Giulia Anghelescu, Alexia Țalavutis, Cristina Herea, Irina Mohora, Marina Neagu și Daniel Nițoiu, sunt câteva dintre vedetele de televiziune și artiștii din România care au ales să își completeze ținutele cu șosete vesele și colorate marca Madam Mitza, fabricate în România.
Brandul Madam Mitza îşi propune să aducă mai multă culoare pe piaţa locală a accesoriilor vestimentare. Șosetele îndrăznețe și nonconformiste de la Madam Mitza sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați și reprezintă o alternativă la șosetele clasice existente deja pe piață.
Numele brandului invocă un personaj binecunoscut din istoria Bucureștiului de odinioară, Madam Miţa Biciclista, singura femeie care purta şosete de acest gen şi mergea cu bicicleta prin oraș. 
roxanaciuhulescu nicole-cherry irina-mohora gianina-corondan-si-ioana-flora daniel-nitoiu
Ana Lazar
Să aflu, să învăț, să cunosc oameni frumoși sunt cele mai importante valori pentru mine şi cred că cel mai rapid drum către succes este să ai încredere în propriile capacități.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular