Sony a anunțat un parteneriat cu Discord

0
72

Sony va integra populara platformă de chat online Discord în PlayStation Network până în 2022. Discord este utilizat de peste 140 de milioane de jucători în fiecare lună, în principal pe PC și dispozitive mobile. PlayStation a anunțat parteneriatul cu Discord, la câteva săptămâni după ce oferta de cumpărare Microsoft a fost „refuzată”.

„Căutăm în mod constant noi modalități de a permite jucătorilor din întreaga lume să se conecteze între ei, să formeze noi prietenii și comunități și să împărtășească experiențe distractive și amintiri de durată”, a declarat Jim Ryan, președintele și directorul executiv Sony.

„Obiectivul nostru este să aducem experiențele Discord și PlayStation mai aproape de consolă și mobil începând cu începutul anului viitor, permițând prietenilor, grupurilor și comunităților să petreacă, să se distreze și să comunice mai ușor în timp ce jucăm jocuri împreună”.

Sony
Sursă foto: somagnews.com

Sony a lansat cea mai recentă PlayStation în noiembrie anul trecut și de atunci a fost frecvent epuizată. Dar se confruntă cu rivalii populari, inclusiv Xbox-ul Microsoft, care a lansat și o nouă consolă anul trecut, care era la fel de mare cerere şi Switch-ul Nintendo.

Parteneriatul va spori reputația Sony în rândul jucătorilor sociali, care a rămas în urmă din cauza refuzului său de a permite jocul pe mai multe platforme. Multiplayer și jocurile sociale sunt un segment în continuă expansiune, care nu va dispărea curând.

surse: sie.com, bbc.com