Dupa 3 luni de pauză, ne întoarcem cu forțe proaspete pentru cel de al treilea eveniment SONOR. Cifra 3 este una magică și am zis să se repete de cât mai multe ori, așa că mai adăugăm și trei nume pe afișul nostru. 21 Februarie va fi seara magică așteptată de noi toți, seara în care ne întâlnim pentru prima dată în București, după o pauză de un an, cu MOONLIGHT BREAKFAST.

Așteptarea este cu atât mai mare și mai greu de suportat când știm că artiștii ne pregătesc un show de zile mari și faptul că ne vor cânta în premieră cinci piese de pe următorul album. Încă de la apariția pe piața muzicală românească cât și internațională, MOONLIGHT BREAKFAST sunt în continuă ascensiune. 2014 a fost un an foarte bun pentru ei, de menționat fiind faptul că au semnat și lansat “Shout” alături de Motor Entertainment Germania, sunt în top air played tracks pe FM în Germania și au fost recomandați de leading media din Marea Britanie și Olanda pentru Eurosonic.

Al doilea nume de pe afiș este unul pe care cu siguranță dacă îl știți, îl îndrăgiți, dacă nu, cu siguranță nu-l veți uita după acest eveniment. Basska nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2013 în București din cinci foști membri ai trupei East Roots (Mihai Para – baterie, Laur Iftene – bass și sitar, Cristian Scurtu – chitară, Adelin Dragu – percuție) cărora li s-au alăturat Theo “Vapor” și Radu Cotfas – voce și Codin Oraseanu – producție și sunet.

Basska îmbină în mod surprinzător o serie de stiluri muzicale precum electronică, reggae și ska. În 2014 Basska a pornit într-un turneu național de promovare, pe parcursul anului participând la unele din cele mai importante festivaluri din țară: Padina Fest, In-Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fan Fest sau Colors of Cluj. Anul acesta ne pregătesc noi surprize, prima dintre ele fiind chiar participarea în cadrul SONOR 3!

Cel de al treilea invitat este unul cu totul special! Producțiile lui sunt îndrăgite de noi toți și mai ales greu de uitat. K-lu este prezent pe scena muzicii electronice încă din 2005 promovând genuri muzicale precum: funk,hip hop și breaks. Stilul său este unic datorită tehnicilor pe care le folosește, precum turntablismul, dar și pentru faptul că seturile sale sunt foarte dinamice, presărate cu momente amuzante ce întrețin foarte bine atmosfera. Totodată, K-lu face parte și din mai multe proiecte și trupe cu care a concertat în cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timișoara sau în afara țării. Un plus de noutate îl reprezintă show-urile audio-video precum și apariția primului său album intitulat „Chestii, socoteli”.

Acestea fiind spuse vă așteptăm pe 21 Februarie începând cu orele 20:00 la World Trade Center Bucharest (Piața Montreal nr. 10), pentru a scrie noi amintiri împreună!

Facebook Event

BILETE

– 30 lei – pre-sale (limited number) -SOLD OUT

– 40 lei – Regular

INFO:

0773 73 89 78/ IONUȚ

0756 27 48 15 / SABRINA

INTRAREA STRICT INTERZISĂ PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here