joi, ianuarie 27, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberSociologia gustiană între „afirmare” interbelică și „reabilitare” socialistă

Sociologia gustiană între „afirmare” interbelică și „reabilitare” socialistă

Muzeul Național al Țăranului Român vă invită marți, 11 iulie 2017, de la ora 18, la Clubul Țăranului, la dezbaterea Sociologia gustiană între „afirmare” interbelică și „reabilitare” socialistă.

Intrarea este liberă.

Evenimentul este prilejuit de apariția a două numere tematice din Revista Română de Sociologie, coordonate de Zoltán Rostás și Ionuț Butoi sub titlul Perpetua (re)întemeiere a sociologiei românești (vol. 1-2) și a volumelor de antologii „Transhumanța” interbelică în Balcani. Studii și articole despre aromâni în publicațiile gustiene, coord. de Zoltán Rostás și Martin Ladislau Salamon, respectiv Culturalizare în uniformă. Articole și documente despre Serviciul Social (1938-1939), ediție de Zoltán Rostás și Dragoș Sdrobiș, Editura Paideia.

Participanți:

Valentin Ajder, editor

Ionuț Butoi, sociolog

George Ciamba, diplomat

Ioana Popescu, etnolog

Zoltán Rostás, sociolog

Martin Ladislau Salamon, sociolog

Dumitru Sandu, sociolog

Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular