SocialStud, platforma de socializare pentru tineri și studenți

0
584
SocialStud

Comunicarea duce la comunitate, şi anume la: înţelegere, intimitate şi valori comune – aceasta este definiţia platformei SocialStud, o nouă reţea socială, bazată pe comunicare şi interacţionare, dedicată tinerilor şi studenţilor din România.

CE ESTE PLATFORMA SOCIALSTUD

Platforma a fost realizată pentru a îi uni pe cei din învăţământul universitar şi liceal, şi pentru a realiza conexiuni între aceştia. Pe platformă, elevii și studenții pot interacţiona cu orice alt utilizator prin diferite metode precum: urmărirea unui cont, mesaje private, adăugare de poze/videoclipuri, trimiterea de comentarii către alte postări, distribuirea pozelor/informaţiilor, realizarea statutului de „prieten” între două conturi care se urmăresc reciproc, găsirea de utilizatori cu care au lucruri în comun şi multe altele.

SocialStud va aduce mult mai multe avantaje decât restul site-urilor de socializare obişnuite, avantaje care vor atrage publicul ţintă cu siguranţă. Platforma va avea implementate mai multe secţiuni precum: SOMEONE LIKE ME, FIND YOUR CRUSH, PARTY CORNER și multe altele care vor face utilizatorul să petreacă cât mai mult timp pe site şi să interacţioneze cu ceilalţi membrii.

POSIBILITĂȚI DE PROMOVARE

De asemenea, o reţea socială reprezintă canalul cu cel mai scăzut cost pentru publicitate, promovarea serviciilor şi produselor firmelor. Ofertele companiilor, concursurile organizate de acestea se răspândesc repede, datorită conexiunilor existente între utilizatori.

Ne dorim atragerea firmelor care doresc ţintirea exclusivă a studenţilor sau a tinerilor, pentru a le oferi cele mai bune preţuri pentru promovarea promoţiilor, evenimentelor sau produselor acestora.

Pentru cei care caută un loc de muncă, fiind studenţi, noi absolvenţi, şomeri sau pur şi simplu persoane care vor să îşi schimbe locul de muncă actual, prin intermediul acestor reţele pot găsi informaţii despre locurile de muncă disponibile şi pot lua legătura cu potenţialii angajatori.

Uite un videoclip făcut de platforma SocialStud:

Aceasta relaţie este posibilă şi în cealaltă direcţie: angajatorii, prin intermediul reţelelor sociale pot anunţa locuri de muncă disponibile, pot afişa cerinţele pentru un post disponibil, respectiv descrierea postului.

SocialStud oferă şi posibilităţi de divertisment, cum ar fi jocurile, muzica şi filmele. Multe persoane care sunt prezente în reţelele sociale îşi petrec o parte a zilei jucându-se sau ascultând muzică, sau toate deodată.

Dacă vrei şi tu să te alături platformei SocialStud, accesează link-urile: SocialStud.roFACEBOOK SOCIALSTUD.RO.