Centrul de Resurse Pentru Cetățenie Activă (CRCA) anunță deschiderea primului club de fitness și aerobic non-profit din România. Social Gym este un proiect finanțat parțial din fonduri europene și este dedicat persoanelor active, interesate de un stil de viață sănătos, dar și celor dornici de implicarea socială.

Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou în România, scopul proiectului fiind acela de a forma și dezvolta o comunitate a oamenilor activi, preocupați de sport și nutriție echilibrată, dar și de a promova un comportament responsabil al membrilor săi față de comunitate. Ceea ce deosebește Social Gym de orice alt club de fitness și aerobic este grija și investiția în dezvoltarea persoanelor defavorizate pentru integrarea acestora pe piața muncii. Astfel, în cadrul clubului au fost angajate 14 persoane ce provin din grupuri defavorizate, respectiv femei care își găsesc cu dificultate loc pe piața muncii și persoane de etnie romă.

Social Gym_6

O altă miză a clubului Social Gym este aceea de a susține economia românească și sectorul întreprinderilor sociale din România prin promovarea în rândul membrilor săi produsele ecologice și/sau românești. Profitul obținut va fi reinvestit în sustentabilitatea clubului, dar și în alte programe sociale ale Centrului de Resurse pentru Cetățenie Activă.

Social Gym: locul în care poți dona timp

Pentru a încuraja implicarea activă în cauze sociale, clubul Social Gym oferă posibilitatea de a achita orele petrecute la Social Gym donând același număr de ore la organizația neguvernamentală, non-profit ṣi apoliticǎ CRCA, pe diverse proiecte sociale. De această oportunitate poate beneficia orice persoană dispusă să ofere o parte din timpul său unei cauze sociale a organizaṭiei, intr-un numǎr limitat de participanṭi, pe baza unui contract semnat în prealabil, persoanele doritoare primind un card de acces la serviciile Social Gym.

Servicii oferite de Social Gym: Fitness | Aerobic | Wellness

Social Gym este deschis în București, în zona Timpuri Noi, pe strada Logofǎt Tautu, nr. 66 ṣi pune la dispoziția membrilor săi pachete diverse de servicii (fitness, aerobic, spinning, kangoo jumps, masaj, kinetoterapie și consiliere nutrițională), personal specializat, săli de antrenament moderne, cu aparatură de ultimă generație și un spațiu dedicat evenimentelor.

În cele două studiouri dedicate claselor de grup se pot practica Aerobic, Functional Fitness, Spinning, Dance, AeroCombat, 360 Pump, Bosu Cardio & Strength, Full Core Workout, Stretching, Mixed Plyometrics, Step Power & Dance, Pilates și Yoga. Totodată, clubul susține dezvoltarea personală și profesională a membrilor comunității Social Gym, punând la dispoziție spații pentru organizarea de evenimente dedicate temelor de nutriție, wellness și dezvoltare personală. Membrii comunității Social Gym și ai Rețelei „Acționăm Responsabil!” vor avea acces preferențial la majoritatea evenimentelor.

Social Gym_8

Prima salǎ de fitness si aerobic non-profit din România, Social Gym, are ṣi o ofertǎ specialǎ de lansare, preṭul abonamentului lunar nelimitat fitness sau aerobic)fiind redus de la 195 la 119 RON pe lunǎ.

„Am lansat acest club de fitness și aerobicalǎturi de o echipǎ inimoasǎ ṣi ne dorim sǎ facem o diferenṭǎ, sǎ lǎsǎm ceva în urma noastrǎ ṣi toatǎ munca echipei CRCA sǎ fie dedicatǎ comunitǎṭii Social Gym. Sper ca bucureṣtenii sǎ iubeascǎ, sǎ promoveze ṣi sǎ se bucure de serviciile Social Gym” a declarat Rodica Lupu, preṣedintele Centrului de Resurse pentru Cetǎṭenie Activǎ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here