SOCIAL GYM: Primul club de fitness și aerobic non-profit din România

0
564

Indiferent că alegi antrenamentele de întreținere sau pe cele de forță, Social Gym este locul perfect pentru a te menține în formă, dar și pentru a-ți face prieteni. Alege abonamentele cu acces nelimitat la fitness pentru doar 99 lei (A.M. și în weekend) sau 149 lei (P.M.). În plus, vei beneficia și de o ședință gratuită cu personal trainer.

Dacă încă nu le-ai făcut o vizită până acum, ia-ți o invitație gratuită de aici!

pic7

Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este una dintre cele mai noi cluburi de fitness și aerobic din București, intrând pe piață cu un concept inovator, și anume acela de a forma și dezvolta o comunitate a oamenilor activi, preocupați de sport și nutriție echilibrată, dar și de a promova un comportament responsabil al membrilor săi față de comunitate. Mai exact, ceea ce deosebește Social Gym de orice alt club de fitness și aerobic este grija și investiția în dezvoltarea persoanelor defavorizate pentru integrarea acestora pe piața muncii. Astfel, în cadrul clubului au fost angajate 14 persoane ce provin din grupuri defavorizate, respectiv femei care își găsesc cu dificultate loc pe piața muncii și persoane de etnie romă.

O altă miză a clubului Social Gym este aceea de a susține economia românească și sectorul întreprinderilor sociale din România prin promovarea în rândul membrilor săi produsele ecologice și/sau românești. Profitul obținut va fi reinvestit în sustentabilitatea clubului, dar și în alte programe sociale ale Centrului de Resurse pentru Cetățenie Activă.

 pic21

Social Gym: locul în care poți dona timp

Pentru a încuraja implicarea activă în cauze sociale, clubul Social Gym oferă posibilitatea de a achita orele petrecute la Social Gym donând același număr de ore la organizația neguvernamentală, non-profit ṣi apoliticǎ CRCA, pe diverse proiecte sociale. De această oportunitate poate beneficia orice persoană dispusă să ofere o parte din timpul său unei cauze sociale a organizaṭiei, intr-un numǎr limitat de participanṭi, pe baza unui contract semnat în prealabil, persoanele doritoare primind un card de acces la serviciile Social Gym.

pic2

Servicii oferite de Social Gym: Fitness | Aerobic | Wellness

Social Gym este deschis în București, în zona Timpuri Noi, pe strada Logofǎt Tautu, nr. 66 ṣi pune la dispoziția membrilor săi pachete diverse de servicii (fitness, aerobic, spinning, masaj, kinetoterapie și consiliere nutrițională, programe pentru copii – karate, gimnastică ritmică, dans), personal specializat, săli de antrenament moderne, cu aparatură de ultimă generație și un spațiu dedicat evenimentelor. Totodată, clubul susține dezvoltarea personală și profesională a membrilor comunității Social Gym, punând la dispoziție spații pentru organizarea de evenimente dedicate temelor de nutriție, wellness și dezvoltare personală. Membrii comunității Social Gym și ai Rețelei „Acționăm Responsabil!” vor avea acces preferențial la majoritatea evenimentelor.

„Am lansat acest club de fitness și aerobic alǎturi de o echipǎ inimoasǎ ṣi ne dorim sǎ facem o diferenṭǎ, sǎ lǎsǎm ceva în urma noastrǎ ṣi toatǎ munca echipei CRCA sǎ fie dedicatǎ comunitǎṭii Social Gym. Sper ca bucureṣtenii sǎ iubeascǎ, sǎ promoveze ṣi sǎ se bucure de serviciile Social Gym” a declarat Rodica Lupu, preṣedintele Centrului de Resurse pentru Cetǎṭenie Activǎ.

pic18

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.