O dimineață fit începe cu un mic dejun sănătos și o sesiune de clase eficiente alături de Social Gym și Solaris pentru a-ți lua energia de care ai nevoie pentru întreg week-end-ul!

Vino pe 23 și 24 aprilie la FITNESS BREAKFAST – eveniment organizat de Social Gym împreună cu partenerii săi, Solaris – pentru a afla care este rețeta începutului de week-end.

Am pregătit pentru tine clase de yoga, abs&thighs, step, pilates, spinning și stretching. Înscrie-te alături de prietenii tăi la clasele din program pentru un boost de energie și bună-dispoziție!

Pentru că vrem să fiți cât mai energici și să începeți dimineața în forță, Solaris va avea grijă de voi oferindu-vă cele mai sănătoase smoothie-uri și gustări, dar și tips&tricks despre cum puteți să vă pregătiți singuri un mic dejun energizant.

Participarea este GRATUITĂ pentru clienții Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym, taxa de participare este de 10 lei/clasă.

Înscrie-te trimițând un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunând la recepția clubului, menționând și ora clasei la care dorești să participi.

Articolul precedentA început reexpertizarea Teatrului Nottara
Articolul următorP!nk lansează piesa „Just like fire”
Sunt o fire curioasă. Îmi place să aflu cât mai multe lucruri și să mă perfecționez în cât mai multe domenii cu putință. Ah, da! Uitați încă un lucru.. sunt perfecționistă. Nu îmi place să fac ceva doar de dragul de a îl face. Sunt săgetător. Poate are și asta vreo relevanță. Când nu mă găsiți pe holurile facultății sau la cămin urmărind vreun serial (am o colecție impresionantă de seriale terminate – plăcerea mea nevinovată), mă găsiți în parc, pe bancă, uitându-mă în gol. Nu, nu sunt nebună. Doar că îmi place sa mă bucur de cele mai mici aspecte ale vieții. Mulți îmi spun că sunt ciudată, de parcă ar fi un lucru rău; eu mă mândresc cu asta. Eu sunt Denisa. :)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here