Social Gym Fitness Breakfast | 23 – 24 aprilie

0
64

O dimineață fit începe cu un mic dejun sănătos și o sesiune de clase eficiente alături de Social Gym și Solaris pentru a-ți lua energia de care ai nevoie pentru întreg week-end-ul!

Vino pe 23 și 24 aprilie la FITNESS BREAKFAST – eveniment organizat de Social Gym împreună cu partenerii săi, Solaris – pentru a afla care este rețeta începutului de week-end.

Am pregătit pentru tine clase de yoga, abs&thighs, step, pilates, spinning și stretching. Înscrie-te alături de prietenii tăi la clasele din program pentru un boost de energie și bună-dispoziție!

Pentru că vrem să fiți cât mai energici și să începeți dimineața în forță, Solaris va avea grijă de voi oferindu-vă cele mai sănătoase smoothie-uri și gustări, dar și tips&tricks despre cum puteți să vă pregătiți singuri un mic dejun energizant.

Participarea este GRATUITĂ pentru clienții Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym, taxa de participare este de 10 lei/clasă.

Înscrie-te trimițând un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunând la recepția clubului, menționând și ora clasei la care dorești să participi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.