Perioada vacanței reprezintă cel mai bun prilej pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de “fotograf”. Ai mai mult timp pentru tine, vizitezi locuri interesante, iar vremea este numai bună pentru stat afară.

În afara monumentelor istorice și a colțurilor fermecătoare, îți place să fotografiezi, de asemenea, oamenii dragi, familia și prietenii. Fii sigur că portretele lor sunt realizate la cea mai bună calitate, pentru a ramâne amintiri prețioase pe viitor.

Iată câteva sfaturi pentru a obține portrete perfecte ale celor dragi în timpul vacanțelor de vară folosind Huawei P9 lite 2017, mai ales că, așa cum probabil că știi deja, soarele puternic de pe pe plajă nu este întotdeauna un bun aliat. Amintește-ți astfel să urmezi câteva reguli simple:

Mai bine înnorat decât însorit

În timpul vacanței preferi, bineînțeles, o vreme însorită. Surprinzător, însă, se pare că norii sunt cei care îmbunătațesc lumina, asigurând astfel rezultate mai bune.

Profesioniștii folosesc lămpi speciale, precum și alte accesorii utile atunci când shooting-ul are loc în aer liber, iar tu poți folosi norii și vremea mohorâtă drept aliați. Astfel, umbrele de pe fața subiectului vor fi mai reduse și mai fine.

Perioada din zi este importantă

Atunci când îți petreci vacanța într-un loc însorit, este o idee bună să te trezești de dimineață, pentru că soarele nu îți va sta în cale pe timpul plimbărilor de dimineață si nici când fotografiezi. Un alt moment al zilei ideal pentru poze este după-amiaza târzie. Atunci pozele tale vor avea nuanțe superbe și calde, aproape aurii.

Fii atent la fundal

Atunci când te concentrezi doar la surprinderea subiectului, poți uita un element esențial al compoziției, și anume fundalul. Deși fundalul fotografiei este de obicei blurat, culorile și conținutul acestuia sunt foarte importante. De asemenea, fii atent la persoanele care pot intra în cadru neinvitate, stricându-ți astfel scenariul perfect pentru fotografia ta.

Joacă-te cu modul Pro

Probabil majoritatea fotografilor familiarizați deja cu utilizarea camerei foto de pe smartphone, vor trece imediat la modul Pro, oferit de Huawei P9 Lite 2017. Prin intermediul acestuia, ai acces direct la ISO, dar și la alte setări importante.  Astfel, fotografiile tale vor avea luminiozitatea și culorile perfecte chiar și în condiții nefavorabile.

Un trepied este întotdeaua binevenit

Dacă ai în plan să fotografiezi seara, asigură-te că ai cu tine un trepied. Acesta poate susține smartphone-ul, oferind fotografii clare, cu un timp de expunere chiar mai mare. În plus, poți modifica înălțimea trepiedului folosind partea extensibilă a acestuia.

Realizează o mulțime de fotografii

Realizarea unei singure fotografii reprezintă una dintre principalele greșeli ale fotografilor  începători. Recomandat este să faci mai multe poze și să o alegi pe cea mai bună la finalul sesiunii. În acest sens, fii sigur că telefonul tău Huawei P9 lite nu va rămâne vreodată fără memorie pentru poze.

Editarea fotografiilor este cheia succesului

Chiar și cei mai buni fotografi din lume folosesc un program de editare înainte de a-și publica fotografiile. Dacă ești începător și folosești un smartphone pe post de aparat foto, poți utiliza una dintre aplicațiile preinstalate, pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor sau pentru o notă de profesionalism – toate acestea direct de pe smartphone-ul tău.

În plus, avantajul de a-ți folosi propriul telefon este că, imediat după realizarea și editarea rapidă a fotografiilor, le poți trimite prietenilor sau le poți posta pe rețelele de socializare preferate, instant. Telefonul potrivit și câteva aptitudini de bază vor fi de ajuns pentru a-i impresiona pe cei din jur cu abilitățile tale foto și calitatea rezultatelor.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 15 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here