luni, iunie 17, 2024
Recrutare IQool

SNSPA Selfie Junior Prom

Pe data de 9 Decembrie, Școala Națională de Studii Politice și Administrative își unește resursele și invită studenții tuturor celor patru facultăți la Selfie Junior Prom, în club Player, începând cu ora 22:00.

După numeroase încercări de a stabili o temă potrivită și oscilând între concepte tematice muzicale, trenduri fashion sau epoci cinematografice, organizatorii au propus o idee cât mai simplă: un bal specific spiritului noii generații de studenți din SNSPA, nativii digitali care respiră în termeni de aplicații de ultimă oră, gagdget-uri sau selfie-uri.

Anul acesta miza este mare: MTV Mobile invită câștigătorii concursului de Miss și Mister la experiența Isle Of MTV, Malta, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa. Aceștia vor beneficia de o excursie de 3 zile și un tratament VIP, cu costurile de cazare și acomodare acoperite, răsfăț într-un hotel de 5 stele, pre-party și after-party și multe alte experiențe incredibile care vor oferi amintiri de o viață pentru câștigătorii balului.

Așadar, sunteți invitați să petreceți în compania lui Șurubel și să afișați cele mai frumoase zâmbete pe notele muzicale aduse în scenă de către Delia, Șuie Paparude și DJ Sauce și să fiți parte din cele mai cuprinzătoare selfie-uri făcute vreodată înclubul Player, pentru că #selfieoritdidnothappen.

Facebook Event

RELATED ARTICLES

Most Popular