Snap Map: Află cum să folosești noua hartă Snapchat

0
24662
Snap Map
Noua hartă a Snapchat: Snap Map

https://www.youtube.com/watch?v=bvl82FfnUvw

Snapchat lansează Snap Map! Snapchat este o aplicație multimedia, lansată acum 5 ani. De atunci a ajuns să fie una dintre cele mai utilizate rețele sociale, ajungând să întreacă din punct de vedere al traficului pozelor trimise, gigantul Facebook.

Însă, ca întodeauna, aplicația dorește să își surprindă utilizatorii cu un nou feature, care promite să aducă mai aproape toți cei 160 de milioane de useri activi. (statistică 2016)

SNAP MAP: Noua hartă Snapchat!

Feature-ul este unul fresh, care a apărut cu câteva ore în urmă și este unul care ridică standardele aplicației. Prin intermediul acestuia, poți să îți plasezi locația pe hartă, iar prietenii/followeri tăi îți pot urmării în timp real poveștile! Update-ul este creat din dorință de a putea share-ui informația în timp real, legată și de zonele de interes ori de atracție care se află în jurul tău.

De exemplu, cu siguranță ți s-a întâmplat să îți petreci o seară de sâmbătă acasă, gândindu-te unde ai putea să ieși. Odată cu Snap Map, vei putea urmării în funcție de locație, activitatea din cele mai „hot” locuri din oraș.

Vei putea urmării în timp real în ce baruri ies prietenii tăi, dacă este vreun concert în oraș, ori dacă e vreo petrecere în Centrul Vechi. Totul prin Snap Map!

 Cum funcționează noua hartă Snap Map?

Pentru a intra în feature-ul Snap Map, mai întâi trebuie să îți upgradezi aplicația la cea mai nouă variantă Snapchat din Magazin Play sau App Store. Mai apoi poți deschide aplicația. Odată ce îți apare ecranul principal cu cameră al aplicației, fă o mișcare tip zoom asupra ecranului. Astfel, îți va apărea Snap Map.

Acum poți permite prietenilor să îți vadă locația și povestea. (doar dacă ai pornită din setări locația ta)

Odată ce prietenii tăi își vor activa locația, îi vei putea vedea pe hartă cu ajutorul Bitmoji-ului lor!

Snap Map

Și nu-ți face griji, dacă cumva nu ai fost activ câteva ore în aplicație, aceasta va trece singură la „Ghost mode”.

Odată cu acest feature inovator, vei putea lua parte virtual la sute de evenimente din jurul lumii, în timp real, fără că măcar să pleci din sufragerie, ori din contra, vei reuși în sfârșit să găsești cele mai bune locuri  pentru distracția de weekend, cu ajutorul prietenilor tăi care folosesc SNAP MAP!

Surse foto: techcrunch.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.