Smartphone-urile care au meritat așteptarea

0
52

Huawei a introdus recent seria de smartphone-uri Y 2018. Noile dispozitive sunt disponibile la prețuri foarte atractive și oferă utilizatorilor un design și specificații uimitoare, inclusiv display-ul FullView. Acum, tehnologia avansată este disponibilă pentru toată lumea.

Producătorii de smartphone-uri au încetat de mult să realizeze dispozitive doar pentru a efectua apeluri sau a scrie mesaje. Chiar și telefoanele de buget, destinate în primul rând consumatorilor tineri, sunt echipate cu funcții care până de curând erau disponibile doar în cazul telefoanelor de top.

Display FullView pentru toată lumea

Cea mai importantă tendință, în cazul smartphone-urilor lansate în acest an, o reprezintă display-urile late de 18:9, cu margini înguste și un raport ecran-carcasă potrivit. Display-ul FullView oferă mai mult spațiu pentru afișarea conținutului, păstrând în același timp o dimensiune potrivită a întregului dispozitiv. Modelul Y6 2018 are un ecran de 5,7 inci, iar modelul Y7 Prime 2018 oferă utilizatorilor un display de 5,99 inci. Datorită rezoluției de 1440 x 720 pixeli, imaginea este foarte detaliată, iar tehnologia IPS asigură culori saturate și unghiuri bune de vizualizare.

Este prima dată când compania introduce un astfel de display în modele din gama mid-range.

Design plăcut

Huawei se străduiește întotdeauna să se asigure că toate smartphone-urile din gama sa au un design atractiv, modern și rafinat, iar smartphone-urile din seria Y 2018 sunt o dovadă clară a acestui efort. Modelul Y7 Prime 2018 are un finisaj atractiv, design ergonomic, cu o carcasă strălucitoare, care seamănă cu sticla, dar și cu metalul polisat, iar modelul Y6 2018 are un finisaj mat, menit să țină deoparte amprentele.

Performanță suficientă pentru toate sarcinile

Modelele seriei Y 2018 garantează confortul în utilizare și capacitatea de a te bucura chiar și de jocurile exigente. Toate smartphone-urile din seria Y 2018 sunt echipate cu procesoare avansate Qualcomm Snapdragon. Huawei Y6 2018 are un procesor quad-core Snapdragon 425 CPU de 1.4 GHz, în timp ce modelul Huawei Y7 Prime 2018 are un procesor octa-core Snapdragon 430 CPUs. Acestea asigură utilizatorul că multitasking-ul, comutarea între aplicații, redarea conținutului multimedia și rularea jocurilor performante nu sunt o provocare pentru smartphone-urile Huawei Y 2018.

Efectul artistic bokeh acum într-un smartphone mid-range

Huawei Y7 Prime 2018 oferă ceea ce nu vei găsi în cele mai multe smartphone-uri mid-range și în multe dispozitive de top: un sistem dual-camera, ce îți va permite să obții informații despre profunzimea de câmp pentru a blura fundalul din spatele subiectului, numit generic efectul “bokeh”. Efectul este similar cu cel oferit de camerele foto de tip SLR sau de smartphone-uri din categoria high-end.

Cele mai noi versiuni Android și EMUI

Software-ul rafinat, sigur și actualizat reprezintă cheia bucuriei de a utiliza un telefon modern. De aceea, toate modelele Huawei Y 2018 sunt echipate cu cea mai recentă versiune Android 8.0 Oreo, precum și cu interfața EMUI 8. Acestea permit accesul la cele mai recente funcții și securitate de ultimă generație. Telefoanele sunt compatibile cu cele mai recente aplicații din magazinul Google Play, iar interfața EMUI îmbunătățește gestionarea eficientă a resurselor bateriei, învață comportamentele utilizatorilor și asigură funcționarea fără probleme a telefonului pe o perioadă mai îndelungată datorită capacității de eliberare automată a memoriei.

Durată mare de viață a bateriei

Toate modelele din seria Huawei Y 2018 au o capacitate a bateriei de 3000 mAh. În combinație cu componentele performante de gestionare inteligentă a energiei, telefoanele asigură o utilizare de lungă durată, fără a fi necesară reîncărcarea telefonului în timpul zilei, chiar și în condiții de utilizare intensă.

Dual SIM fără compromisuri

Toate modelele seriei Huawei Y 2018 oferă trei spații în compartimentul pentru carduri: două pentru cartelele nano SIM și unul pentru cardul micro SD. Acest lucru înseamnă că producătorul a evitat compromisul sub forma unui dual SIM hibrid pentru a permite utilizatorilor să folosească două cartele SIM și să extindă memoria în același timp. Astfel, este o soluție ideală pentru cei care folosesc un număr de telefon personal și unul pentru birou, fără a fi necesară utilizarea separată a două dispozitive. 

Face Unlock – nu există o modalitate mai ușoară

Funcțiile care asigură securitatea smartphone-urilor au evoluat foarte mult. Primele telefoane foloseau doar codul PIN introdus pe tastatură, iar, câțiva ani mai târziu, au apărut cititoarele de amprente, care s-au dovedit a fi mult mai convenabile. Cea mai recentă metodă reprezintă deblocarea telefonului utilizând recunoașterea facială avansată. Telefonul se va debloca atunci când privești spre ecran. Toate modelele din seria Huawei Y 2018 oferă opțiunea Face Unlock, iar modelul Y7 Prime 2018 este echipat suplimentar cu un cititor de amprentă situat în partea din spate a carcasei. 

Raport calitate-preț mai mult decât…distractiv!

O caracteristică foarte importantă a smartphone-urilor din seria Huawei Y este… prețul. Utilizatorii se vor putea bucura de display 18:9, cu margini înguste, tehnologia Face Unlock și alte caracteristici de top, care, până de curând, erau disponibile doar în cazul smartphone-urilor de top, fără a-și depăși bugetul.