Small Talk cu Oigăn (KUMM)

  0
  243
  oiganGazdă: Raluca BicuÎi vedem pe scenă și la autografe, cînd schimbăm foarte repede o vorbă cu ei sau le citim interviurile în care vorbesc doar ei. Dacă reușim să-i întrebăm ceva, cel mai degrabă avem o conversație formală, pentru că în spate mai așteaptă și alții. Foarte rar reușim să discutăm cu ei lucruri importante și nu prea fără a fi presați de timp, spațiu sau alți fani.
  Londophone Pub vi-i aduce în față, într-un cadru pe cît se poate de neoficial, ca să puteți sta de vorbă cu ei uite-așa – pur și simplu.
  Și pentru că orice întîlnire de acest gen are nevoie de o gazdă, omul la care s-au gîndit din prima clipă este fanul alternativ numărul unu din București, nelipsită de la toate concertele mici și mari, omul al cărui nume poate fi pus în dicționar alături de „groupie”, bineînțeles Raluca Bicu.
  Cea de-a treia ediție Small Talk beneficiază de prezența lui Eugen Nuțescu, mai cunoscut de iubitorii de muzică sub numele de Oigăn, solistul și chitaristul Kumm, formație ce se numără printre veteranele rockului alternativ din România.
  Vom discuta atît despre cel mai recent album Kumm, „A Mysterious Place Called Somewhere”, cît și despre celelalte proiecte ale lui Oigăn, printre care se numără și Moon Museum, cu care a lansat primul album în decembrie anul trecut.

  Sunteți invitați așadar joi, alături de Raluca Bicu și invitatul ei, Oigăn, pentru un small talk, asezonat cu muzică, după caz.

  Discuția va fi transmisă live pe www.delahaze.fm (https://www.facebook.com/delaHazefm)

  FB KUMM: https://www.facebook.com/KUMMband
  FB Moon Museum: https://www.facebook.com/MoonMuseumBand

  FB eveniment: https://www.facebook.com/events/308856399291569/

  Intrare liberă